Vintage & visitekaartjes

Het feit dat het woord ‘visitekaartje’ vandaag de dag waarschijnlijk even vaak als metafoor wordt gebruikt als de letterlijke bewoording geeft eigenlijk al aan dat de importantie ervan geen introductie behoeft.
We komen ze in allerlei kleuren, vormen en materialen tegen. Van kraskaarten tot houten visitekaartjes, van titanium tot basic kaartjes. Een trend die we de laatste tijd ook bij visitekaartjes en huisstijlen steeds vaker zien is vintage. Niet alleen bij visitekaartjes maar ook bij bijvoorbeeld kleding-, meubel- en productontwerp.

Waarom is vintage zo populair? Vintage is meestal ‘one of a kind’. En wie wil zich nu niet onderscheiden van de massa? Zeker als bedrijf zijnde is onderscheidend vermogen vaak een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. Daarnaast wekt vintage de indruk van kwaliteit en ervaring…

Ter inspiratie hierbij 50 vintage visitekaartjes!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>