ClickCease Ontwerpen van aarnoo - Pardoes franchise wil een professionele website !

Pardoes franchise wil een professionele website !

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: markolarsakkerman
  • Categorie: Website design
  • Totaal budget: € 299.00
  • Datum start : 04-10-2012 09:49
  • Datum einde : 18-10-2012 09:41
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 6
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Onze website (www.pardoesoppas.nl) is een leuk opzetje (geweest) voor onze plaatselijke Pardoes vestiging in Leeuwarden. Echter komt de uitrol in geheel Nederland eraan d.m.v franchise. Hierbij hoort een nieuwe, frisse en meer toegankelijke website die aan de eisen van zowel de franchisenemers als de klant moet voldoen. Het moet voor de klant leuk en toegankelijk zijn met wat speelse elementen.. Maar ook de hoge uniforme kwaliteit uitstralen. Procedures bij de oppas, het vertrouwen dat de klant met een gerust hart aan ons kan overlaten en de makkelijke en handige service van ons kattenbakkensysteem en private label kattenbrokken mogen goed naar voren komen. Mooi zou zijn dat je door middel van een afbeelding of illustratie naar de verschillende diensten kan klikken en er ook ruimte is voor een pagina met kleine handige webshop voor het voer en medicatie (komen niet heel veel artikelen in) verder is een vestigingenblokje erg handig. Rest mij het over te laten aan het creatieve brein van de ontwerpers, die hier vast veel beter een eigen visie extra op kunnen loslaten. Voor ons bedrijf en de info etc verwijs ik u naar de saaie oude website www.pardoesoppas.nl Na deze wedstrijd volgt er 1 voor de facebookpagina en nog een wedstrijd voor een natvoer lijn. Heel veel succes gewenst namens Pardoes franchise!

Bedrijfsomschrijving:

pardoes is een jong bedrijf met de ambitie om kattenbezitters volledig te ontzorgen door het aanbieden van 3 hoofdgroepen, te weten: kattenbakservice, kattenoppas en een privatelabel kattenbrokjes ( en later speeltjes, medicatie en een dierenverzekering) voor alle info verwijzen we naar de oude zelf inelkaar geknutselde website www.pardoesoppas.nl

Doelgroep:

eigenaren van huisdieren, in het bijzonder katten

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Leuk zou zijn als er voor iedere productgroep (we hebben er drie) een blok kwam o.i.d met een bepaalde frisse kleur, dat verweven is met iets dat met katten te maken heeft en met de productgroep. en mooi aansluit op onze hoofdkleur oranje. het gaat uiteraard om een goed werkende website die na het winnen gelijk online kan en operationeel is.

aarnoo
  • Website design # 131772 voor Pardoes franchise wil een professionele website ! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer aarnoo:

      Beste opdrachtgever,

      Bij deze een ontwerp, ik heb ervoor gekozen om met veel afbeeldingen te wekren. Alle afbeeldingen die ik gebruikt heb zijn natuurlijk te veranderen door eigen input van jullie. Dit geld ook voor de teksten. Ik heb op de homepagina gekozen voor 3 punten uit te lichten. Verder in de footer een aantal links en vaste informatie die de klant kan helpen met navigeren of meer informatie ophalen. Ook is het mogelijk om de foto achter het menu te laten faden, zodat er meerdere afbeeldingen in de achtergrond kunnen. Dit is naar jullie wens. Ik kan de site realiseren mocht dit nodig zijn met een CMS systeem zodat u zelf makkelijk de content kunt toevoegen/wijzigen.
      Ik hoop dat u tevreden bent over dit ontwerp. Ik hoor graag van u.

      Met vriendelijke groet,
      Arno

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network