ClickCease Ontwerp 4 logo's voor een internationaal bedrijf - Logo - Brandsupply

Ontwerp 4 logo's voor een internationaal bedrijf

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: [email protected]
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 269.00
  • Datum start : 02-08-2018 12:08
  • Datum einde : 16-08-2018 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: ai
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 74
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Beste ontwerpers,

Wij zijn positief verrast door de hoge kwaliteit en originaliteit van de door jullie reeds ontworpen logo's. Om deze reden zouden wij het fantastisch vinden als jullie ook voor ons bedrijf 4 logo's willen ontwerpen.

Bedrijf: WKK
WKK (www.wkk.nl) is een gerenommeerde internationale groothandel gespecialiseerd op het gebied van technische bevestigingsmaterialen voor diverse industrieën. Hierbij vormen kabelbinders (Ty-Raps), krimpkous en kabelwartels onze belangrijkste productgroepen.

Organisatie WKK
De organisatie van WKK bestaat uit 3 verschillende divisies waaronder verschillende bedrijven vallen. Samen vormen zij de “WKK Group”.

1. Divisie Bevestigingsmaterialen (kabelbinders/Ty-Raps, krimpkous, kabelwartels, etc). Voor meer info, zie www.wkk.nl
- WKK Nederland B.V. (gevestigd in Nederland, hoofdkantoor,
bewerkt de Benelux markt + de Europese landen waar wij niet
actief zijn met een verkoopkantoor)
- WKK GmbH (gevestigd in Duitsland, bewerkt de Duitstalige
landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland)
- WKK Italy s.r.l. (gevestigd in Italië, bewerkt de Italiaanse markt)
- WKK Polska Sp. z o. o. (gevestigd in Polen, bewerkt de Poolse
markt)

2. Divisie Automotive (bevestigingsclipjes die veelal in de automotive sector worden gebruikt). Voor meer info, zie www.wkk-automotive.com

- WKK Automotive GmbH (gevestigd in Duitsland, bewerkt de
Europese markt)

3. Divisie Energy (kabelaccessoires en speciale krimpkous die veelal in de energy sector worden gebruikt), Voor meer info, zie www.wkk-energy.com

- WKK Energy GmbH (gevestigd in Duitsland, bewerkt de Europese
markt)

Reden benadering
De reden waarom wij jullie benaderen is de volgende. WKK heeft momenteel een verouderd/lelijk logo (zie bijgevoegd bestand) dat niet meer past bij onze huidige organisatie.
Graag willen wij daarom voor de onderstaande divisies en de “WKK Group” een nieuw logo laten ontwerpen:

- WKK Group (waarbij duidelijk wordt dat hieronder vallen de divisies Bevestigingsmaterialen, Automotive en Energy)
- WKK Bevestigingsmaterialen
- WKK Automotive
- WKK Energy

De 2 directeuren/eigenaren van WKK zijn (helaas nog steeds) erg gesteld op het huidige logo. Ze staan open voor voorstellen voor nieuwe logo’s, maar hebben hierbij wel de volgende eisen:

- De huidige huisstijlkleuren (PANTONE 322 C en zwart) dienen behouden te blijven (i.v.m. herkenbaarheid). Bij voorkeur behouden we ook de huisstijlkleur (PANTONE 1235 C) die jullie terug kunnen vinden op onze website(s) en in onze catalogi.
- De pay off “Your Personal Connection”, die gehanteerd wordt bij het WKK logo voor de divisie Bevestigingsmaterialen, mag eventueel komen te vervallen of worden vervangen door een andere pay off. Bij de divisies Automotive en Energy worden momenteel nog geen pay offs gebruikt.
- De nieuwe logo’s dienen gemakkelijk geïmplementeerd te kunnen worden in de huidige huisstijl, denk aan website en catalogus (dus niet nodig om aanpassingen te doen aan huidige huisstijl).

De huidige huisstijl blijft behouden. We willen geen compleet nieuwe huisstijl. We willen alleen nieuwe logo’s.
Om een indruk te krijgen van onze huisstijl kun je de hierboven genoemd websites bekijken, onze catalogus https://www.wkk.nl/wp-content/uploads/2016/05/Catalogus-WKK-Nederland-2016.pdf en bijgevoegd tref je nog de volgende bestanden aan: visitekaartje en A4 briefpapier.

Onze visie op nieuwe logo’s
De nieuwe logo’s dienen te bestaan uit een beeldmerk i.c.m. de bedrijfsnaam. De logo’s dienen horizontaal breder te zijn dan verticaal (de logo’s zijn dan makkelijker toepasbaar).

Aanlevering bestanden
We willen de logo’s als grafische bestanden (Illustrator-bestanden) in ons bezit krijgen.

Ik hoop dat de bovenstaande informatie duidelijk voor jullie is. Mochten jullie nog vragen hebben, dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Succes!!!

Bedrijfsomschrijving:

WKK is een gerenommeerde internationale groothandel gespecialiseerd op het gebied van bevestigingsmaterialen die een kwalitatief hoogstaande oplossing bieden voor het bevestigen, aansluiten, geleiden en beschermen van bekabeling voor diverse industrieën. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Polen bedienen wij klanten in geheel Europa.

Doelgroep:

Klanten en prospecten (business-to-business) in de volgende marktsegmenten: elektrotechniek, installatie, automotive, energy, groothandel.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network