Band is looking for cool graphics

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Stone Mantis
 • Categorie: Advertentie, Print
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 31-03-2014 14:19
 • Datum einde : 19-05-2014 14:14
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 28
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Wij zijn op zoek naar een poster ontwerp welke we kunnen gebruiken voor meerdere optredens. Er moet een aanpasbaar deel zijn voor datum en locatie.
Kijk op onze website voor foto's, music en biografie.
www.stonemantis.com of https://www.facebook.com/stonemantismusic

Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Bedrijfsomschrijving:

Legende van de Stone Mantis

Lang, lang geleden leefden de mensen op deze aarde in vrede en geluk. Geleid door Jinghu, de laatste Stone Mantis op aarde, hadden zij geleerd te leven in harmonie met elkaar en de natuur.Zij namen genoegen met dat wat ze hadden en hielpen elkaar als dat nodig was, omdat zij leefden volgens de weg van de Stone Mantis.

Maar ergens diep verborgen in de schaduw leefde Terence, de slechte tovenaar. Zijn hart was gevuld met jaloezie en afgunst jegens hen die leefden in geluk en blijdschap. Vele pogingen ondernam hij om zijn verdorvenheid over de wereld te verspreiden, maar tevergeefs. Jinghu, de laatste Stone Mantis op aarde, wist de slechte tovenaar keer op keer terug te drijven naar de schaduw. Hij was de enige die Terrence in bedwang kon houden.

Toen Jinghu zijn laatste adem had uitgeblazen stond niets Terrence in de weg de wereld te veroveren en in duisternis te hullen. Hij verspreidde chaos en verdeling zoals de mensheid die nog nooit gekend had. Hij kroonde zichzelf tot heerser van het donker en maakte elke levensvorm op aarde tot zijn dienaar.

Vier jongens, Bob, Koen, Yorrick en Frank, besluiten niet toe te geven aan het nieuwe bewind van de slechte tovenaar. Ze vluchtten naar de donkere krochten van het moeras. Hier houden zij zich jaren lang schuil. Op een dag ontmoeten zij een jongen die op een steen basgitaar zit te spelen in het moeras, Bas. Hij is de enige overgebleven leerling van Jinghu, de laatste Stone Mantis op aarde. Bas introduceert de vier jongens in de weg van de Stone Mantis en laat ze zien hoe Rock n Roll ze kan bevrijden.

De vijf jongens sluiten een verbond. Ze spreken af om naar buiten te treden en wereld te laten zien dat er een alternatief is voor het leven in de schaduw en dat Rock n Roll het wapen is om Terrence, de slechte tovenaar, terug te drijven naar het duister en de balans in de wereld te herstellen.

Doelgroep:

Onze doelgroep is een mannen tussen de 16 en 35 jaar. Met interesse in rockmuziek.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Een placeholder voor gig informatie. (locatie, datum and stad)

Social Network