5-10 schermen voor een Android app

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: mpoelmans
 • Categorie: Android App design
 • Totaal budget: € 349.00
 • Datum start : 24-04-2014 11:16
 • Datum einde : 08-05-2014 11:03
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 31
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Op basis van een globaal ontwerp voor een Android app moeten een aantal schermen grafisch uitgewerkt worden. We hebben een redelijk beeld wat we qua functies en interactie willen, maar zijn op zoek naar een ontwerper die een bijpassende grafisch stijl voor ons kan ontwerpen.

Kort samengvat moet de app vooral simpel blijven. De app is bedoeld om mensen een minuut of 5 bezig te houden (bijvoorbeeld als ze in de trein zitten, op het station op de trein wachten of op een terras op vrienden zitten te wachten). Het design moet dus ook zo zijn dat men snel door de schermen heenklikt

Globaal gaat het om de volgende schermen:
- Een login pagina (met functies zoals "wachtwoord vergeten" en "koppelen aan FB")
- een account aanmaken / beheren pagina. Op basis van vragen die een gebruiker beantwoord, wordt een profiel opgebouwd. Het gaat dus potentieel om tientallen of zelfs honderden instellingen die je hier kan beheren. Bij instellingen moet je denken aan de antwoorden die eerder op vragen zijn gegeven. Bijvoorbeeld "Lievelingskleur", "Rijk en lelijk vs Arm en Mooi" of "Inkomen tussen de 10.000 en 29.999 euro"
- een scherm waarmee vragen voorgeschoteld (en beantwoord) kunnen worden. Denk aan een open vraag, maar ook aan meerkeuzevragen. De vragen moeten onder tijdsdruk beantwoord worden, dus er moet iets van een timer op
- een resultaatscherm met je "matches" en een percentage "match"
- een scherm om "simpel" te chatten a la Whatsapp of Telegram

Let op: het gaat er nu om dat we een goed gevoel bij de ontwerper krijgen. Zodra de keuze voor een ontwerper gemaakt is, zullen we de schermen in detail briefen. Je kan trouwens punten scoren door in je ontwerp een mooi menu / navigatie mee te ontwerpen. Dat is namelijk een punt waar we in ons eigen ontwerp nog niet helemaal uit zijn. In principe zijn er maar een paar opties waar je altijd bij kan "start" en "instellingen", maar onder "instellingen" valt dus heel veel info.


Bedrijfsomschrijving:

-

Doelgroep:

In eerste instantie "Jongeren" tussen 16 en 36 die op zoek zijn naar een date / goed gesprek

Kleuren, favoriete logo's, must haves

In principe ben je vrij om hier los te gaan. Laat je creativiteit spreken, maar hou rekening met het doel van de app. Het moet "simpel" blijven, zonder saai te worden. Apps die we qua vormgeving mooi vinden zijn:
- de rustige uitstraling van https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.hue&hl=en
- ook een rustig design: http://www.behance.net/gallery/iOS-7-UI-Components/10460735
- mooi lettertype en rustig design http://playboard.me/android/apps/com.adylitica.android.DoItTomorrow

Social Network