Bedrijfsnaam gezocht voor startend, creatief filmproductie bedrijf!

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: jeroenvanhesterenfilms
 • Categorie: Bedrijfsnaam
 • Totaal budget: € 99.00
 • Datum start : 05-09-2013 13:15
 • Datum einde : 25-10-2013 13:11
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 232
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Voor het filmproductiebedrijf 'Jeroen van Hesteren Films' uit Utrecht ben ik dringend opzoek naar een nieuwe bedrijfsnaam. Ik ben als freelance cameraman/editor actief maar ook 'het bedrijf' wordt regelmatig voor grotere opdrachten geboekt waarin ik een team aanstuur. In deze setting werk ik dan samen met andere bedrijven of stel ik freelancers aan. Door deze ontwikkeling ben ik opzoek naar een meer 'overkoepelende' naam i.p.v. Jeroen van Hesteren Films, dat naar mijn mening teveel op 1 persoon is toegespitst.

Bedrijfsomschrijving:

De producties worden vaak omschreven als esthetisch (lust voor het oog), gevoelig, persoonlijk, fris en net even anders dan je gewend bent. Wij vinden het gevoel en de sfeer dat beeld kan overbrengen het belangrijkst. Van de klant krijgen we vaak te horen dat het beeld er zo 'gelikt' uit ziet, en dat willen we verkopen voor een normale, betaalbare prijs zonder een onnodig grote productie op te zetten. We houden het graag persoonlijk.

Meer info: www.jeroenvanhesterenfilms.nl

Doelgroep:

De doelgroep is heel groot. De voornaamste doelgroepen zijn de 'minder traditionele' bedrijven met doel te groeien op het gebied van social media. Ook is er bij ons veel vraag naar 'interne video' (denk aan registraties van events e.d.). Ook doen we regelmatig commercials en videoclips voor allerhande klanten. Deze klanten vinden vooral de uitstraling van hun productie erg belangrijk. De doelgroep die we willen gaan aanspreken is meer internationaal. We willen van het imago af dat er 1 freelancer werkzaam is (dat je hebt bij Jeroen van Hesteren Films).

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Waar we absoluut niet naar opzoek zijn is namen als 'Videoclip en Meer' e.d. Leuk vinden we het als een naam kort en krachtig is met een grappige 'catch'. Een beetje abstract mag best! Het zou leuk zijn als de naam iets jongs, aparts, creatiefs, stoers, internationaals zou uitstralen.

Leuke bestaande namen vind ik o.a.: Effectory, Filmdepartment, BrandBase, Scotch & Soda etc.

Ga naar de website www.jeroenvanhesterenfilms.nl om een beeld te krijgen van producties.

Social Network