Gezocht pakkende naam voor een adviesbureau gericht op MKB groeibedrijven

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Renge Veltman
 • Categorie: Bedrijfsnaam
 • Totaal budget: € 150.00
 • Datum start : 25-04-2020 11:31
 • Datum einde : 09-05-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 105
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Wie gaat mij helpen om dat sterke gevoel wat ik heb bij mijn bedrijfsconcept te vangen in een bedrijfsnaam. Na het selecteren van de juiste naam komt de behoefte voor een logo en een huisstijl. Uiteraard moet de naam nog vrij zijn en een logische bijpassende domeinnaam ook.

Dit is mijn elivatorpitch:

Wil jij als ondernemer meer met de markt bezig zijn en minder met intern geneuzel?

Door veranderingen binnen het bedrijf, zoals groei, zit je soms als ondernemer meer binnen dan je lief is. Je bent dan veel intern gericht bezig b.v. omdat nieuwe medewerkers veel aandacht van je vragen. Hierdoor is er minder tijd voor de markt. En juist het bewerken van de markt is iets waar je goed in bent en waar je energie van krijgt.

Ik kan je hierbij helpen door de bedrijfsprocessen (opnieuw) in te richten en te implementeren. Met als resultaat dat je meer inzicht krijgt in je bedrijfsvoering in minder tijd. Hierdoor krijg je weer meer ruimte om met de klant bezig te zijn en omzet te genereren.

Ik ben Renge Veltman en eigenaar van ************ en ik help MKB bedrijven in de zakelijke markt. Onder andere bij het maken van strategische keuzes of door het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Ik doe dit door met een frisse en onafhankelijke blik in gesprek te gaan met jou en het team, mee te kijken op de werkvloer en gezamenlijk nieuwe afspraken te maken. Vervolgens ontzorg ik jou met de implementatie door met het team te werken en hier dagelijks of wekelijks op te sturen. Ik zorg voor acceptatie en borging van de verandering door eerst te laten ervaren wat het oplevert om er vervolgens op te gaan sturen en coachen. Dit alles met aandacht voor zowel het individu als het resultaat. Mijn ervaring is dat er pittige gesprekken worden afgewisseld met heel veel lol en dat is precies zoals het voor mij moet zijn. Samen gaan we dan het bedrijf nog mooier maken.

Ben je geïnteresseerd en wil je eens de mogelijkheden bespreken, zoals een vrij blijvende scan van je belangrijkste proces, laten we dan een afspraak maken.

Bedrijfsomschrijving:

nieuw te starten onderneming die bedrijven adviseert maar ook helpt om de verandering te bewerkstelligen

Doelgroep:

MKB bedrijven die geen managementlaag hebben maar wel diverse personeelsleden.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Ik hou van een Nederlandse naam. Liefst een naam met een dubbele betekenis of leuke woordspeling. Vb zijn Groei Briljant en Buitengewoon Kunstgras.

Social Network