immova

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: anton
 • Categorie: bedrijfsnaam & logo
 • Totaal budget: € 300.00
 • Datum start : 04-01-2011 15:57
 • Datum einde : 19-01-2011 15:57
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 78
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

De oprichter is zeer creatief en zakelijk. De bedrijfsnaam en het logo moeten krachtig en éénduidig zijn. het hoeft niet persé een figuratief logo zijn, het mag ook uit de letters bestaan. Ideeen met baksteentjes, huisjes etc zijn niet aan de orde.

Bedrijfsomschrijving:

Het betreft een bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en exploitatie (eigendom) van innovatieve gebouwen. Eén deel zal zich richten op seniorenwoningen en een ander deel op studentenhuisvesting. Het gaat daarbij vooral om het vinden, ontwikkelen en realiseren van nieuwe ideeen die aansluiten op nieuwe markten.

Doelgroep:

De uiteindelijke doelgroepen zijn kopers en huurders. Eerst moeten echter gemeenten, grondeigenaren en financiers benaderd worden. De thema's in debouw en e ontwikkeling zijn op dit moment duurzaam en crisisbestendig. Op de lange termijn gaat het over solide, betrouwbaar en innovatief.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het kleurgebruik moet zodanig zijn dat tekst en logo "faxbaar" duidelijk blijft. Een zekere mate van vriendelijkheid in het logo is prima, zakelijkheid is echter nr 1. De favoriete kleuren zijn klassiek rijtuig blauw, groen etc. (geen fletse kleuren of veel verloop).

sasOntwerpt
 • bedrijfsnaam & logo # 10288 voor immova wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer sasOntwerpt:

   Hallo Anton,

   Bij deze een nieuw voorstel: Fortezza.
   Fortezza betekend vesting. Omdat je spreekt over twee soorten doelgroepen: senioren en studenten, heb ik daar op subtiele wijze ook een onderscheid in gemaakt. Dit kan handig zijn en duidelijkheid verschaffen om mensen bv. op de site direct door te verwijzen.

   Mvg.
   sasOntwerpt

  2. anton zegt :

   even nadenken, naam is leuk, wel stevig maar niet open. Ik ben italofiel dus wat is goed

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • bedrijfsnaam & logo # 10205 voor immova wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer sasOntwerpt:

   Beste Anton,

   Bij deze een nieuw voorstel. Gebaseerd op mijn oude voorstel qua lettertype en uitstraling, maar dan met een nieuwe naam: Abode. Abode is engels voor: verblijf, woning of onderkomen. Graag een reactie...

   Mvg.
   sasOntwerpt

  2. anton zegt :

   beste Sas( kia),
   het is lastig uit te drukken wat dit bij mij oproept, maar ik probeer het, zowel de naam als het logo zijn mij wat te "rond" / zacht.

   vr gr anton

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • bedrijfsnaam & logo # 10094 voor immova wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer sasOntwerpt:

   Beste Anton,

   Bij deze mijn voorstel voor het logo van Immova. Ik heb voor een fris, modern en krachtig lettertype gekozen en deze eigen gemaakt door het 'huisje' in de O te plaatsen. Ik weet dat huisjes uit den boze zijn, maar deze is heel abstract. Ik heb het huisje (wat overigens een omgekeerde V is) in de O geplaatst. Deze O staat voor de ontwikkeling en omsluit alles wat betreft de woningmarkt. Qua kleur heb ik gekozen voor wijnrood en bruin. Dit om ook de senioren aan te spreken en zakelijkheid uit te stralen naast het jonge en moderne lettertype.

   Kleuren zijn uiteraard aan te passen...

   Mvg.
   sasOntwerpt

  2. sasOntwerpt zegt

   Ik zie nu dat de naam Immova niet gebruikt gaat worden, jammer...

  3. anton zegt :

   De naam was een ingeving bij de start van de wedstrijd, ik denk echter dat de naam wel wat frisser kan, dankje tot zover

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network