Huisstijl voor een frisse organisatie, Jobskills Mens. Werk. Organisatie!

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Jobskills
 • Categorie: Huisstijl
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 05-09-2014 17:27
 • Datum einde : 10-09-2014 09:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 11
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Wij kijken erg uit naar een frisse huisstijl, op basis van een reeds bestaand logo. Fris, Strak en herkenbaar. Dat zijn de kernwoorden!

Bedrijfsomschrijving:

Mens, Werk en Organisatie met elkaar verbinden. Dat is waar Jobskills voor staat! Of het nu gaat om werving en selectie van personeel, begeleiding naar nieuw werk na ontslag of ziekte (outplacement, re-integratie), loopbaanontwikkeling, coaching en/of (team) training, wij zorgen altijd voor een passende (HR) oplossing. Ons doel is het bereiken van optimaal werkgeluk van zowel mens als organisatie!

Doelgroep:

Voor iedereen die op zoek is naar (nieuw) werkgeluk!

Kleuren, favoriete logo's, must haves

In de basis gaan voor een witte achtergrond. Verder zien wij graag de kleuren terug die wij hebben gebruikt in ons logo. Dit zijn
Hex- 84225B en 525252

Het lettertype moet modern zijn en passend bij het lettertype van het Logo. Voor de beeldvorming: hier is Futura Medium BT gebruikt.

Graag verwijzen wij je naar het bestand van het logo, zie bijlage!

Budget Media
 • Huisstijl # 379927 voor Huisstijl voor een frisse organisatie, Jobskills Mens. Werk. Organisatie! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Budget Media :

   Bijdeze volgens de feedback uw logo in linkerbovenhoek van de envelop.

   Mvg Mark

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Huisstijl # 379652 voor Huisstijl voor een frisse organisatie, Jobskills Mens. Werk. Organisatie! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Budget Media :

   Bijdeze de aangepaste huisstijl, we gaan zoizo na de wedstrijs even persoonlijk om de tafel om alle puntjes op de i te zetten, Voor de word sjablonen kan gewoon het logo worden ingevoerd, het briefpapier word in .PDF gelevrd dus kan gewoon worden gepriint in een normale printer. We gaan ook vervolg papier voor u maken dat is geen probleem. We gaan de huisstijl compleet maken zodra u de gegevens heeft en aanleverd dat kan(mag) volgende week maar ook over een maand we hebben het logo dus dat is een kwestie van openen en maken voor ons, geen probleem ;-)

   Mvg Mark en Dion

  2. Budget Media zegt

   Tevens leveren we het logo aan in elk denkbaar formaat .jpg .gif .eps .png .psd .pdf en natuurlijk het .ai(adobe illustrator vector formaat) voor al uw uitingen.

  3. Jobskills zegt :

   Hi Mark en Dion,

   Thanks voor de aanpassingen!We doen graag zaken met jullie en zullen het ook zeker communiceren binnen onze kringen wat jullie doen.

   Het logo staat nu alleen rechts in de hoek (op de enveloppe), ipv links :-) Kunnen jullie dit wijzigen? Verder ziet het visitekaartje er prima uit! Evenals het briefpapier. Ik denk dat het kaartje wat rustiger uit gaat vallen. Dit is natuurlijk afhankelijk van welke input wij aanleveren? Verder weten we nog niet of we op het briefpapier rechts bovenin informatie kwijt willen. Maar dat is nog afhankelijk van wat we in de paarse balk kwijt willen.

   Wat zijn nu de stappen?

   Gr. Laura

  4. Budget Media zegt

   Gaan we maken voor u .... ik heb even een P.B. verzonden aan u die vind u in de inbox van deze site.

   Mvg Mark

  5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Huisstijl # 379490 voor Huisstijl voor een frisse organisatie, Jobskills Mens. Werk. Organisatie! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Budget Media :

   En uw logo in .AI formaat. Met de bijbehorende Favicon.ico.

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Huisstijl # 379487 voor Huisstijl voor een frisse organisatie, Jobskills Mens. Werk. Organisatie! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Budget Media :

   Hoi Laura,

   Bijdeze een eventuele huisstijl, we gaan natuurlijk na de wedstrijd even persoonlijk om de tafel om de puntjes op de i te zetten, we zijn erg benieuwd wat u er van vind.

   Mvg Mark en dion.

  2. Jobskills zegt :

   Hi Mark en Dion,

   We zijn erg enthousiast over de eerste resultaten. Wel hebben we een paar puntjes:

   Op de enveloppe zouden we graag het logo wat meer links bovenin zien en wellicht iets kleiner...

   Kunnen jullie het briefpapier ook maken zonder stippen in het watermerk? Dit vinden we toch wat druk.

   We gaan voor het kaartje nummer 01. Het logo vinden we ook wat groot. Kan dit ook wat subtieler? Is er dan nog ruimte voor het algemeen telefoonnummer en het mobiele nummer? We gaan unaniem voor achterkant 02. Erg leuk!

   Zouden jullie ook vervolgpapier kunnen maken? En kunnen deze sjablonen evt ook in Word gemaakt kunnen worden, zodat we toekomstig direct kunnen printen?

   De input voor de folder zullen we t.z.t. toesturen. We gaan nog even goed nadenken over de invulling en het te gebruiken beeld materiaal.

   Wanneer hebben jullie de exacte adres en telefoongegevens nodig? We zijn nog zoekende naar een locatie, dus dat kunnen we deze week nog niet doorgeven. Natuurlijk z.s.m. zodra dit kan.

   We horen graag hoe een en ander verder werkt.

   Groet, Laura

  3. Jobskills zegt :

   PS zouden jullie de paarse balk in het briefpapier wellicht ook iets breder kunnen maken? Dit zodat we alle info (adres, kvk etc) er in kwijt kunnen?
   Thanks!
   Gr. Sandra

  4. Jobskills zegt :

   Of een exemplaar met beide opties? Dan kunnen we alsnog kijken wat mooier uit gaat komen..
   Erg bedankt!

  5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network