Internationale huisstijl voor high end reisbureau dat luxe reizen met goede doelen verbindt

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: Global Treasure Tours
 • Categorie: Huisstijl
 • Totaal budget: € 329.00
 • Datum start : 30-09-2016 15:14
 • Datum einde : 14-10-2016 15:13
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,jpg, ppt
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 24
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een huisstijl met een luxe uitstraling, maar ook met persoonlijkheid en hoge waarden/values.
Persoonlijk en puur, luxe tot in de puntjes, moet kwaliteit uitstralen, high-end en helemaal van deze tijd, waar over nagedacht is.

Het logo is al ontwikkeld, de huisstijl moet deze integreren. We willen graag visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en een template voor de bedrijfspresentatie.

Bedrijfsomschrijving:

Global Treasure Tours stelt mensen in staat om de wereld te ontdekken en actief bij te dragen aan maatschappelijke doelen. Dit doen wij door unieke bestemmingen, luxe en activiteiten te combineren met zingeving en een bijdrage aan de omgeving.

Global Treasure Tours biedt reizen op maat aan volwassenen en gezinnen in het luxe segment vanuit een maatschappelijk oogpunt, door luxe en zo veel mogelijk unieke bestemmingen en activiteiten te combineren met het bijdragen aan de lokale omgeving in de vorm van goede doelen en/of projecten en met oog voor de maatschappelijke omgeving.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun eigen verantwoordelijkheid en willen op hun eigen manier een steentje bijdragen aan de wereld/maatschappij. Wij kijken waar hun kennis en inspiratie goed tot hun recht kunnen komen en bieden hen de mogelijkheid om met de juiste mensen/projecten/initiatieven in contact te komen in het land van hun bestemming. We bieden een reis aan die past bij de leefstijl van de klant en laten wij hen meteen kennis maken met verschillende kanten van het land, de cultuur, de mensen, de activiteiten en mogelijkheden die het land te bieden heeft.

We willen op een verantwoorde manier ondernemen door oog te hebben voor verschillen in de omgang met de omgeving en zakelijke keuzes te maken die in het belang zijn van de maatschappij en de klanten en niet alleen van Global Treasure Tours zelf.

Doelgroep:

Wij richten ons op de welgestelde reiziger, die zich ervan bewust is dat hij/zij het goed is en graag wat wil bijdragen om de wereld mooier te maken. Dit kan door de inzet van kennis en kunde, maar ook door zich te laten inspireren en (financieel) bij te dragen aan een mooi initiatief dat past bij de eigen interesses. Verbinden van mensen is hierbij key. Wie nog een stap verder wil gaan kan met eigen kennis en contact in het land van bestemming zelf een project opzetten en zich voor langere tijd hiermee verbinden. Global Treasure Tours zal dit faciliteren.

De wens van de klant is leidend voor de bestemming, de reis en de projecten. Al onze reizen zullen dan ook op maat worden gemaakt.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Er is al een logo ontwikkeld. Dit zal in de huisstijl geïntegreerd moeten worden. Goud is hierin de hoofdkleur.
Voor de bedrijfspresentatie willen we graag werken met grote kleurenfoto´s van de bestemmingen. Verder zoeken we een moderne, frisse en ook luxe uitstraling.
Voorbeelden van websites die ons aanspreken zijn:
http://www.visitfinland.com/
http://www.ireland.com/en-us/
http://www.visitstockholm.com/en/
https://www.visitnorway.nl/
http://www.w3schools.com/w3css/tryw3css_templates_parallax.htm

Verder is het van belang dat we drukklare bestanden krijgen, zodat we na afloop van de wedstrijd direct naar de drukker kunnen. Zorg dus aub voor standaard formaten e.d.

Social Network