ClickCease Ontwerpen van mot - Een logo voor rond-de-wereld-zeiljachten

Een logo voor rond-de-wereld-zeiljachten

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: Rossinante
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 329.00
  • Datum start : 25-04-2014 09:05
  • Datum einde : 14-05-2014 15:50
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 92
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Wij importeren zeiljachten die veilig en comfortabel rond de wereld zeilen. Vrijwel ieder bedrijf heeft dan een zeiltje en een naam in haar logo maar dat is te oubollig. Het logo wordt ook gebruikt als layer achter advertentiefoto's. Doelgroep: 50 plus. Propositie: veilig, comfort, avontuur, individualisme, stoer, dynamisch, modern, inventief. Het zijn boten die ALLES kunnen, een soort 4x4 van de zee, maar wel met stijl en Allures (dat is letterlijk een naam van een van onze merken..). Als het een auto was, dan was het een combinatie tussen BMW en Landrover. De jachten worden voortdurend doorontwikkeld en we stellen dan ook dat wij weten wat de hedendaagse wereldzeiler wenst. We doen dit alles onder de naam Rossinante, naar het paard van Don Quichotte..

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

mot
  • Logo # 335717 voor Een logo voor rond-de-wereld-zeiljachten wedstrijd Klacht indienen
    1. mot zegt

      Zoals u ziet ben ik nog wat aan het schaven, zelf miste ik nog iets van zwierigheid. Die is hier toegevoegd in de vorm van een vaandel, dat ook associaties oproept met golven/wolken.

    2. Rossinante zegt :

      Dank u. Het gaat met het lettertype niet de goede kant op; de eerste was beter. Het beeld zelf is nog te realistisch, het leidt af. Als het beeld nu eens veel simpeler wordt zodat er slechts een paar lijnen overblijven waarin je, heel in de verte, een golf / zeilschip / paard herkent?

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 335588 voor Een logo voor rond-de-wereld-zeiljachten wedstrijd Klacht indienen
    1. mot zegt

      Uiteindelijk bleek het te druk te worden, paard + manen + daarop een boot. Daarom een aangepast ontwerp, waarbij de manen van Rossinante als het ware gevormd worden door een zeilschip - en ze samen een geheel vormen. Ben benieuwd naar jullie mening!

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 334615 voor Een logo voor rond-de-wereld-zeiljachten wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 333546 voor Een logo voor rond-de-wereld-zeiljachten wedstrijd Klacht indienen
    1. Rossinante zegt :

      Lettertype en kleur zijn super! Maar minder nadruk op het paard en meer op jachten. Of YACHTING eronder plaatsen, wat vindt u?

    2. Rossinante zegt :

      Meneer Mot?

    3. mot zegt

      Goedenavond Rossinante, wel degelijk ben ik bezig met jullie opdracht, maar nog geen eensluidend nieuw voorstel. Het is best lastig, wel of geen 'zeiltje in het logo'. Eerder zeiden jullie dat niet te willen, en het HOEFT natuurlijk ook niet per se. Geen enkel automerk heeft een auto in hun logo, geen enkel sportkledingmerk heeft sportkleding in hun logo..

    4. Rossinante zegt :

      ja ik snap het. Valt ook niet mee om het duidelijk uit te leggen. Uw logo is het laatste wat ik zou hebben omschreven, maar als ik het zie lijkt het wel iets wat op een beurs de aandacht zou trekken. Ik zoek een logo wat op briefhoofden komt te staan, en op contracten met 6 tot 7 cijfers onderaan de streep. Deze HEEFT wel wat. Nu nog een link met bootjes..Ik wacht op uw input voordat ik zelf een voorstel aandraag..Maar hij was er al bijna vlg mij. Ik wacht het af.. Dank!

    5. mot zegt

      Mijn huidige idee is: profiel van paard dat direct overgaat in een golf, en op die golf een gestileerde boot. Ik ga verder met schetsen, kijken of ik er een mooi strak, stijlvol geheel van kan maken, het moet niet te druk worden ...

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network