ClickCease Ontwerpen van MellGraphics - Gezocht Stoer duurzaam en robuust logo voor pallethandel

Gezocht Stoer duurzaam en robuust logo voor pallethandel

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: REpallet
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 369.00
  • Datum start : 11-10-2021 09:57
  • Datum einde : 18-10-2021 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 87
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwerp een stoer logo voor een pallethandel.
Het betreft een klein familiebedrijf dat houten pallets opknapt en weer opnieuw op de markt brengt, dus duurzaam; zoveel mogelijk materiaal wordt hergebruikt.
Kwalitatief sterke pallets hebben vaak een brandmerk(ter inspiratie).

Graag het recycling-aspect/circulair in het logo verwerken
Geen ronde vormen.

Kortom: in een oogopslag moet het duidelijk zijn dat we hout en/of pallets recyclen.

Het logo komt groot op een vrachtwagen en in onze communicatie. Het logo mag kleur hebben, maar moet tevens zwart/wit afgedrukt tot zijn recht kunnen komen.



Bedrijfsomschrijving:

Naam: REpallet

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Naast het hoofdlogo REpallet zou het mooi zijn als er een nevenlogo gemaakt kan worden waarbij de familienaam 'Kooy&co' toegevoegd is.

MellGraphics
  • Logo # 1247678 voor Gezocht  Stoer  duurzaam en robuust logo voor pallethandel wedstrijd Klacht indienen
    1. REpallet zegt :

      We hebben diverse meningen gevraagd, maar het blijkt niet direct duidelijk dat het om pallets gaat en pijlen van recycling, dus misschien kan je daar nog wat mee?

    2. MellGraphics zegt

      De pallets zitten in de pijlen?
      De pijlen van recycling ontstaan uit de pallets. De pijlen van recycling zijn 3 pijlen in een driehoek. Dat gaat niet werken in een vierkant. De pijlen in een recycling symbool laten de circulatie zien

    3. MellGraphics zegt

      Als de anderen pijlen van recycling duidelijk willen hebben. Dan blijf je in 3 pijlen in een driehoek. Het gaat om het symbolische effect van recycling. Dat je de circulatie laat zien van recycling. Als de anderen graag nog duidelijker recycling willen hebben. Dan hou je het op 3 pijlen. Daarnaast kun je op je website nog specifieker uitleg geven wat een onderneming doet.

    4. REpallet zegt :

      Bedankt voor je feedback!

    5. MellGraphics zegt

      Nu is mijn vraag. Hoe denken de meningen van anderen over de ontwerpen met 1 pijl naar links of 1 pijl naar rechts of beiden naar links en rechts wijzend, zonder enige effect van circulatie maar wel 5* ontvangen. Laten die ook duidelijk recycling zien?

    6. MellGraphics zegt

      Zie dat mijn beoordeling is weg gehaald. Vind het jammer. Dan houd het op voor mij. Zie dat anderen alleen 1 pijl of 2 pijlen hebben en dat laat wel recycling zien? Maargoed. Ieder geval succes verder

    7. REpallet zegt :

      We geven sterren zodat we overzicht houden, omdat we dan wel gecharmeerd zijn van de stijl, maar misschien nog iets aangepast willen zien. Aangezien het nog een aantal dagen duurt is die mogelijkheid er nog.

    8. REpallet zegt :

      We geven sterren zodat we overzicht houden, omdat we dan wel gecharmeerd zijn van de stijl, maar misschien nog iets aangepast willen zien. Aangezien het nog een aantal dagen duurt is die mogelijkheid er nog.

    9. REpallet zegt :

      Excuus, de post ging dubbelop

    10. REpallet zegt :

      Bedankt voor je ontwerp Mell, ik snap het idee er achter helemaal hoor! We willen alleen graag dat iedereen het in één oogopslag ziet. De andere ontwerpen waar je naar verwijst heeft nog niet iedereen gezien.

    11. MellGraphics zegt

      Bedankt voor uw bericht, maar gezien de volledige beoordeling weg is gehaald. Hoef ik het ontwerp niet meer aan te passen?

      "We geven sterren zodat we overzicht houden, omdat we dan wel gecharmeerd zijn van de stijl, maar misschien nog iets aangepast willen zien"

    12. REpallet zegt :

      Je bent altijd vrij om het ontwerp aan te passen!

    13. MellGraphics zegt

      Ik pas het ontwerp niet aan. Het heeft geen nut als de beoordeling is gegeven, daarna weg gehaald en dan het ontwerp aan te passen. Nu krijgt u allemaal dezelfde stijl logo's. Ik laat het hierbij. Succes verder

    14. MellGraphics zegt

      Want dan laat je van alles aanpassen door iedereen. Het blijft een wedstrijd. Gezien ontwerpers zoveel tijd en energie insteken. Is teleurstelling altijd groot

    15. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1247656 voor Gezocht  Stoer  duurzaam en robuust logo voor pallethandel wedstrijd Klacht indienen
    1. MellGraphics zegt

      Bij deze het ontwerp aangepast.
      In de kader heb ik niet alleen het recycling-aspect, maar ook de pallets in verwerkt.

      Op deze manier laat je duidelijk de recycling-aspect zien. Door alleen 1 pijl naar voren of naar achteren toe te passen in een ontwerp is het niet duidelijk of het om re(cycling) gaat. re-cycling geeft het al aan. Circulatie.

    2. REpallet zegt :

      Klopt. Erg goed, kun je nog iets met een kleur doen? En Kooy&co; rechtsonder pallet? En stel dat we een stempel zouden willen maken, zou dat dan kunnen met dat vierkantje met RE erin en dan pallet waar nu Kooy&co; staat? Hoop dat je weet wat ik bedoel:)

    3. MellGraphics zegt

      Niet goed genoeg. Ontwerp van Sariaka vierkantje met 1 pijl. Laat recycling zien? Ontwerp van Badalhassan 1 pijl naar links en 1 pijl naar rechts. Laat recycling zien? Petje 1 pijl naar rechts. Laat recycling zien? Vind het apart dat de meningen van anderen zeggen dat bij mij niet duidelijk is dat recycling is, maar van bovenstaande van de anderen wel recycling Laat zien. Het houd ieder geval voor mij op.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1246651 voor Gezocht  Stoer  duurzaam en robuust logo voor pallethandel wedstrijd Klacht indienen
    1. MellGraphics zegt

      Hallo,

      Bij deze mijn ontwerp. Ik heb er een uitleg bij gedaan.

      Met vriendelijke groet,

      Melvin

    2. REpallet zegt :

      Melvin, hartelijk bedankt! Het is een mooi ontwerp, ik hou ervan, maar ik ben bang dat iemand die onze naam niet kent het niet direct zal lezen als 'REpallet', en dat is wel belangrijk.

    3. MellGraphics zegt

      Bedankt voor uw feedback. Ik zal wat anders bedenken

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network