ClickCease Ontwerpen van Intacto - Interior designer & blogger seeks logo

Interior designer & blogger seeks logo

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Mint&Mocha
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 250.00
  • Datum start : 19-11-2013 17:02
  • Datum einde : 19-12-2013 16:54
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 113
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

I am looking for a logo for my blog (mint-and.mocha.blogspot.nl) and interior design business.
The logo should be clean, simpel yet reflect the creative line of business I am in. The logo should be versatile enough to use for future other business spin-offs such as on-/offline shop and products that I might develop

Bedrijfsomschrijving:

I am an interior designer and blogger with a love for scandinavian interiors. clean and simpel basics yet with a colorfull and playful touch. Kids interiors have a special interest.

Doelgroep:

everyone in the age of 25-75 with the interest of making their house a home

Kleuren, favoriete logo's, must haves

not to girly or frilly, nor to masculine. preferably no real objects in the logo.
the name or a simpel symbol should be used with different subscripts such as ' blog' or 'interiors'

Intacto
  • Logo # 281927 voor Interior designer & blogger seeks logo wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Intacto:

      Et voila!

      Dan heb je een goed beeld lijkt me! Heb dus nu wel een onderscheid gemaakt tussen 'Interior Design' en '& Mocha'.

      Wat vind je?

    2. Mint&Mocha zegt :

      super! dank je wel. nu even een ei leggen over welke kleurcombinatie ik wil gebruiken. denk dat ik grijs voor interior design wil gebruiken (net iets zakelijker) en de mint voor mijn blog...

    3. Mint&Mocha zegt :

      ik ben eruit. dit wordt hem sowieso. zou alleen nog graag even met je sparren over de kleuren. ik zou voor interior design toch graag het grijze MINT logo gebruiken, maar om dan de referentie naar MINT te maken de onderlijn en het cirkeltje in mintgroen. Voor blog de mint groene MINT variant met dan een subkleur (rze, blauw of juist dan grijs?). Ik weet niet hoe ik je als winnaar kan aanwijzen maar de wedstrijd eindigt vanmiddag geloof ik dus dan krijg ik geloof ik een melding dat ik op een link moet klikken. grtjs Katja

    4. Intacto zegt

      Super! Dankjewel.

      Ik heb ook geen idee hoe dat verder in z'n werking gaat. Ben nog vrij nieuw hier.

      Wat betreft de kleuren, daar komen we wel uit! Iig erg leuk dat je voor mijn ontwerp gekozen hebt!

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 279003 voor Interior designer & blogger seeks logo wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Intacto:

      Leuk, zo'n enthousiaste reactie!

      Ik wist niet dat huisstijl-elementen ook tot de opdracht behoorde, maar ik zal je even wat opzetjes laten zien. Dan gaat het ook allemaal wat meer 'leven'. Ik zou voor je visitekaartje juist kiezen voor een 'diapositieve' oplossing voor de voorkant. Daarmee benut je de kleur mint veel meer. Mij lijkt het dan wel weer tof het speelse karakter ook in het visitekaartje terug te laten komen. Zoals het bovenste kaartje, waarbij alle onderdeeltjes die het beeldlogo vormen, als 'bouwsteentjes' verspreid op het kaartje staan...

      Ik heb nu voor het logo + baseline ('Interiors' en '& Mocha') gekozen voor 2 kleurencombi's. Maar als 'MINT Interiors' je hoofdlogo is, kan dat uiteraard ook helemaal in mintgroen als je dat mooier vindt.

    2. Mint&Mocha zegt :

      Huisstijl is me niet helemaal duidelijk; de grens. Zoek logo en visitekaartje maar geen briefpapier, enveloppen etc. Vandaar ;). ziet er weer erg goed uit! middelste kaartje spreekt mij het meeste aan, want het simpelste en de naam springt er zo uit. Ik kijk nu wel weer even naar je eerdere ontwerk met de dondergrijze variant erbij. Zou dat voor het kaartje nog mooi zijn? dat ik een logo in mint kleur heb en 1 in grijs? Leuk dat het symbool wel terugkomt aan de andere zijde. Ik twijfel of ik www en email wel in kleur moet doen... wellicht in zwart iets 'volwassener' en symbool zorgt al voor kleur. wel grappig dat jij 'interiordesign' ervan hebt gemaakt want heb et vandaag toch ook die url maar geclaimd en wellicht wordt het ipv mint interiors dus nog wel mint interior design. maar dat is een hele kleine aanpassing nem ik aan als ik dat beslis toch?

    3. Mint&Mocha zegt :

      de baseline in een andere kleur vind ik erg leuk! dus die wil ik erin houden. zo kan k ook weer beetje onderscheid maken tussen beiden. goede zet dus.

    4. Mint&Mocha zegt :

      Hi, zou jij de businesscard nog in grijs kunnen maken? er is een ander logo door iemand gemaakt, sterk gebaseerd op dat van jou... het kleurverloop daarvan spreekt me ergens wel aan, maar jouw idee was er het eerst. ik hoor graag nog van je.

    5. Intacto zegt

      Hey Katja,

      Dank weer voor je enthousiasme. Begrijp ik dan goed dat je 2 verschillende kaartjes zou willen? Omdat je het over het kaartje hebt.. In dat geval kan dat best werken. Als je het 2e kaartje het mooiste vind, dan zou ik dat minder snel doen. Een combinatie werkt dan waarschijnlijk alleen verwarrend op 1 kaartje. Voor het logo zelf is dat een ander verhaal. Dan zou je wellicht wel voor een combi kunnen kiezen tussen enerzijds de mintgroene 'hoofdvariant' (voor Interior design) en een afgeleide daarvan met 'Mint' in donkegrijs (voor '& Mocha').

      Je www en email zal ik in het donkergrijs zetten. Dat lijtk me het mooist, aangezien ik geen vol zwart gebruikt heb. De 2e versie is idd het strakste. De eerste het creatiefst in mijn beleving.

      Dat eventueel wijzigen van Interior blog is uiteraard geen probleem. Maar mij spreekt dat het meeste aan!

    6. Intacto zegt

      Volgens mij kwam mijn reactie en die van jou zo ongeveer op hetzelfde moment ;-)

      Dus inderdaad 2 visitekaartjes begrijp ik, waarvan 1 in donkergrijs. Zal het je even laten zien!

    7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 278346 voor Interior designer & blogger seeks logo wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Intacto:

      Ik kan gewoon in het Nederlands typen zag ik. Wel zo makkelijk, toch?! Natuurlijk kan ik je laten zien hoe het er uit ziet in de door jou voorgestelde kleuren. Wat meer pastelachtige tinten! Daarvoor ben je hier natuurlijk. De nieuwe kleuren werken erg goed. Ik heb wel een contrastkleur moeten toevoegen voor de 'outlines'; die heb je echt nodig om de begrenzing duidelijk te maken en de andere lichtere kleuren, meer te laten spreken. Heb voor het idee ook eens je logo-naam in die kleur, een donkergrijs.

      Word je hier nog blijer van? Ben benieuwd.

      Het lettertype voor je logo-naam is overigens een afgeleide van het beeldmerk. Het is dus geen bestaand lettertype, maar zelf zo gemaakt zodat het perfect bij elkaar past.

    2. Mint&Mocha zegt :

      onwijs leuk! ik vind mn de variant met MINT in mintgroen erg mooi! Zou je een variant kunnen maken met een subscript 'interiors' voor mijn interior design business en 1 met subscript '& mocha' voor mijn blog. Dan kan ik MINT prominent in beide logos houden en de naam van mijn blog ook behouden. Zou je ook een business card voorstel kunnen doen?
      Denk zelf aan alleen de naam (met punt) voorop, en dan het symbool aan de zijde met de persoonlijke info. Is dat mooi denk je? groet, Katja

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 277162 voor Interior designer & blogger seeks logo wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Intacto:

      Probably a bit different than the logos already designed. It's a little bit of a dynamic logo in a minimalistic, figurative way. I've used the 'M' from Mint to make a playful logo that can change in appearance by changing the colors and the ordre of the shapes the 'M' is build of. By doing the latter you can change the visual appearance of the 'M' as wel. By giving each 'section' (meaning 'Blogger/interiors/...) his own 'M' and related colour, it can create diversity within the concept.

      So it is concept logo design.

      Curious what you think!

      Colours can be changed according to your taste of course..

    2. Mint&Mocha zegt :

      Thanks a lot for your creative submission! I like the idea behind it and the minimalistic look. Would it be possible to re-do the logo in a bit more diluted / faded /greyed color palet? mint green, pink, grey? thanks a lot in advance!

    3. gankubator zegt

      nice one!

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network