Logo Ontwerp een stoer artistiek langwerpig logo met Maori dolfijn voor online hypnotherapie

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Qris Du
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 150.00
 • Datum start : 05-09-2021 00:04
 • Datum einde : 10-09-2021 17:50
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 31
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Een langwerpig ontwerp omdat het logo op een vrij smalle regel op de website moet passen en toch goed leesbaar moet zijn.

Voortschrijdend inzicht: in het nieuwe bestand staat een lettertype waar we nieuwsgierig naar zijn als onderdeel van ons logo. Wie durft? Uiteraard nog steeds inclusief maoridolfijn. Oranje, groen lila/paars combinaties?

In de bijlage vind je een knutselvoorbeeld, vooral voor wat we leuk vinden qua sfeer en stoerheid. De witte letters zijn onleesbaar en het klopt helemaal niet voor een logo. Vandaar deze wedstrijd en we zijn erg benieuwd naar jullie ontwerpen! Natuurlijk staan we open voor alternatieve ontwerpen. Ook super strakke designs zien we graag.


We willen dus een stoer logo met een stoer lettertype en het geheel moet minimalistisch ogen. Meer is minder. Een logo dat betrouwbaarheid uitstraalt, eigentijds is, maar tegelijkertijd ook iets levendigs heeft. Of juist pittig strak en sexy kwa kleuren. Wij denken aan een logo met transparante background.


Verwerk onze hele websitenaam in het logo: hypnotherapie.live


Het logo valt op onze homepage in een foto met donkerblauw oceaanwater. Vandaar de transparante background. We denken aan onder andere warm oranje (bitcoin/Nationale Nederlanden), een kleur die goed op blauw en groen past en vervolgens ook goed op wit uitkomt voor de onderliggende webpagina's. Naast oranje zijn ook groen en lila/paars combinaties welkom.


De Maori dolfijn in jouw ontwerp doet denken aan de dolfijn in onze bijlage.
Maar je mag ons ook verrassen met een andere (maori) dolfijn. Zolang hij maar net zo stoer en strak is.

Op de website bieden we healingtrajecten aan waarin wordt gewerkt met een unieke mix van hypnose, opstellingen, NLP, voice monologue en andere technieken, waarin de dolfijn een bijzondere rol speelt.
Al onze sessies die we aanbieden zijn live en online. Onze tropische locatie (ABC-eilanden) is niet bepalend maar wel inspirerend voor de ontwikkeling van onze unieke werkwijze.
Dus géén palmbomen en dolfijnen die door hoepels springen! ;)

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network