ClickCease Ontwerpen van Incredible Design - Logo + slide template voor sneltreincursus bedrijfskunde

Logo + slide template voor sneltreincursus bedrijfskunde

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: Machiel
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 199.00
  • Datum start : 12-08-2013 08:21
  • Datum einde : 31-08-2013 20:10
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 61
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Het logo moet kracht en bij voorkeur dynamiek uitstralen maar toch strak en zakelijk zijn. Het ontwerp voor slides moet rustig zijn.

Bedrijfsomschrijving:

Het is voor SpeedMBA (www.speedmba.com). Hierop is inhoudelijk meer achtergrond te vinden die clues voor ontwerp kunnen geven. Let echter niet al te veel op het huidige site-ontwerp; hier mag naar hartelust van worden afgeweken.

Doelgroep:

Zie de tab "voor wie" in het hoofdmenu op de site.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Ik houd meestal niet van figuratieve en/of drukke logo's. Een apart logo naast de naam is niet strikt noodzakelijk (ben er wel benieuwd naar); het mag gewoon een naamlogo zijn.

Incredible Design
  • Logo # 241565 voor Logo + slide template voor sneltreincursus bedrijfskunde wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Incredible Design:

      Beste Machiel,

      dit is mijn tweede ontwerp voor uw wedstrijd. Eerst heb ik uw feedback goed doorgelezen, en kwam tot de conclusie dat ik een ander font moest gaan gebruiken. Dit heb ik ook gedaan. Het nieuwe font is iets zakelijker en simpeler als de eerdere versie. Wel heb ik ervoor gekozen om de tekst toch cursief te houden omdat dit uiteindelijk toch de snelheid aangeeft.

      De kleur rood (zoals u misschien al is opgevallen) heeft nu dezelfde kleuren als de wijzers. Hierdoor krijgt het ontwerp meer eenheid. Omdat de cursus ongeveer 9 uur duurt heb ik de klok boven-in ook op die tijd gezet. Zo zal ik het ook aanleveren met de app icon als u voor mijn ontwerp zou kiezen. In het logo met tekst staat de klok om 5 over 9. Zo staat de grote wijzer op dezelfde lijn als de tekst.

      Ik ben erg benieuwd naar uw feedback, en ik hoop natuurlijk op een prettige samenwerking!

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    2. Machiel zegt :

      Hoi Incredible Design, dank voor de aanpassingen. Het levert weliswaar een verbetering op, maar niet zo sterk als ik hoopte. Misschien is het ook lastig om een treffend en enigzins onderscheidend naamlogo te combineren met een treffend symbolisch logo als ze erlkaar zoals in dit geval overlappen. Ik denk er nog even over na, in ieder geval dank weer. Groet, Machiel

    3. Incredible Design zegt

      Beste Machiel,

      ik begrijp enigszins uw commentaar. Daarom zou ik graag een aantal verbeteringspunten van u willen krijgen om het ontwerp nog beter te maken.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    4. Machiel zegt :

      Ik zal de vorige feedback explicieter uit elkaar trekken om duidelijker te worden. 1) Het naamlogo staat nu in een font dat erg gewoon is. Het is wel robuust en dynamisch, maar er zit weinig smaak aan. Daarnaast weet ik niet of het goed is om van MBA grotere/vettere letters te maken. Plus nog niet overtuigd dat onder elkaar (hoewel het een interessante aanvulling was) de uiteindelijke oplossing moet zijn. 2) Het klok/stopwatch-logo blijft interessant, maar misschien moet het niet overlappen. Misschien is het mooier als het ernaast staat. En wellicht kan hij ook nog een slagje abstracter, maar ik weet niet of dat een verbetering zou worden. Een paar minuten over negen is in ieder geval goed. Hartelijke groet, Machiel

    5. Incredible Design zegt

      Beste Machiel,

      ik ben blij met uw feedback. Ik zou kijken wat ik allemaal nog kan gaan veranderen. Zelf zit ik eraan te denken om u verschillende logo's voor te leggen zodat u de sfeer beter kunt aangeven.

      Ik vind het handig dat u de deadline nog even heeft uitgesteld!

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 240954 voor Logo + slide template voor sneltreincursus bedrijfskunde wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Incredible Design:

      Beste Machiel,

      bijdeze mijn inzending. Ik heb geprobeerd een simpel logo te ontwerpen dat snelheid uitstraalt maar toch wel zakelijk blijft.

      Bovenin ziet u een klokje. Deze heb ik gemaakt omdat de tijd staat voor “speed” en tevens voor een cursus erg belangrijk is. In het eerste witte vlak ziet u het logo met de bedrijfsnaam.

      Ik heb een cursief font gebruikt, om tevens de snelheid aan te geven. Het font heb ik voor een deel nog moeten aanpassen omdat het anders erg druk zou worden. In het zwarte deel ziet u het logo op een dokere ondergrond. Dit zou handig kunnen zijn voor bijvoorbeeld een advertentie etc.

      Daarnaast heb ik ook nog een app icon gemaakt voor als u ooit nog een app zou willen maken.

      Onderin ziet u nog een aantal kleurencombinaties. Deze zijn natuurlijk in alle kleuren mogelijk. In afwachting van uw feedback zou ik verder kunnen gaan met het ontwerp van een slide template.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    2. Machiel zegt :

      Hoi Incredible Design, dank voor je inzending. Ik vind het idee van de stopwatch/klok erg sterk (zeker degene die op 9 uur staat, omdat dit ook de duur van het programma is). Van het font ben ik iets minder gecharmeerd door de mix van hoekige en afgeronde letters (dit steekt het meest bij de mix van de M en de A). Speed en MBA onder elkaar is een interessante toevoeging aan alle inzendingen. Alles bij elkaar zit er potentie in, maar het is 'm nog net niet. Hartelijke groet, Machiel

    3. Incredible Design zegt

      Beste Machiel,

      bedankt voor de snelle feedback! Ik ben blij dat u het een leuk concept vind en ik ga er zeker mee aan de slag. Ik moet waarschijnlijk een ander font gebruiken in mijn tweede ontwerp van deze wedstrijd. Dit ontwerp probeer ik vandaag nog naar u te verzenden.

      Vriendelijke groet,
      Incredible Design.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network