Logo voor AI in bedrijf

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: groeneg
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 24-11-2020 11:55
 • Datum einde : 11-12-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 75
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ik heb al 2 keer eerder een logo laten ontwerpen via Brandsuplly dus heb er vertrouwen in dat er weer iets moois uit gaat komen.
Voor een nieuw bedrijf dat ik met een aantal mensen aan het oprichten ben zoek ik een logo. Normaal heb ik zelf meestal wel wat ideeën maar in dit geval ben ik een beetje blanco. Wat het voor jullie ontwerpers niet makkelijker zal maken. je kunt wel voldoende interactie van mij verwachten, ik zal elke dag de site even checken.
Het bedrijf heet "AI in Bedrijf", de afkorting die ik ook wil gaan gebruiken is AIIB.
3-12 ik heb 5 ontwerpen geselecteerd waar ik uit wil gaan kiezen. Ik heb sommige ontwerpers gevraagd nog een klein iets aan te passen.
Op maandag 7-12 zal ik samen met een aantal intimi van mij starten om een keuze gaan maken. Uiterlijk woensdag 9-12 maak ik de uitslag en winnaar bekend. Graag dus geen nieuwe ontwerpen plaatsen behalve op verzoek.Bedrijfsomschrijving:

Het missie statement (Work-in-progress):
AI In Bedrijf is een consultancy bureau dat zich specialiseert in het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het invoeren, gebruik en onderhoud van AI ter verhoging van de efficiency en effectiviteit van de organisatie. Wij streven erna AI binnen organisaties duurzaam te verankeren middels kennisoverdracht, inrichting van systemen, processen en het bieden van langdurig onderhoud.
We hebben een kerngroep van AI specialisten (mede aandeelhouders) aan ons gebonden die tezamen de meest complexe vraagstukken kunnen oplossen. Daarnaast maken we gebruik van een netwerk van gespecialiseerde bedrijven en freelancers zodat we klanten altijd flexibel op de gevraagde kennis of mankracht kunnen inspelen.

Doelgroep:

Onze eerste insteek is ons met name te focussen op bedrijven die nog geen gebruiken maken van AI. Deze bedrijven willen we in eerste instantie helpen door te onderzoek hoe en of de bedrijfsstrategie en bedrijfsdoelen beter, makkelijker, sneller of goedkoper gehaald kunnen worden door de slimme inzet van AI.
We hebben hiervoor een aanpak ontwikkeld waarin we samen met een klant een aantal stappen doorlopen om te komen tot een realistische inschatting over de haalbaar en implementatie. Als vervolg helpen we de klant de AI oplossing te ontwikkelen, implementeren en voldoende kennis en vaardigheden op te bouwen.
Bedrijven die wel al AI gebruiken en meestal een eigen datascience afdeling hebben willen we gaan helpen bij het verbeteren, uitbreiden van de bestaande AI implementatie en bij de behoefte aan nieuwe of extra kennis en expertise.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kijk even in de voorbeelden van 2 andere bedrijven waar ik bij betrokken ben.
De kleuren van Consurgo vind ik erg mooi en zouden hergebruikt kunnen worden.

Wat ik nog niet zeker weet of ik ook de text "Consultancy & Detachering" wil toevoegen aan het logo. Wellicht kunt u daar mee spelen beste ontwerper.

Daarnaast weet ik niet of het logo moet zijn met de hele naam of de afkorting. Zie under construction www.aiib.nl

Social Network