ClickCease Ontwerpen van Studio34 - Logo voor nieuw bedrijf met naam De Voedingspsychologe

Logo voor nieuw bedrijf met naam De Voedingspsychologe

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: camhkronenberg
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 150.00
  • Datum start : 27-07-2020 15:14
  • Datum einde : 10-08-2020 15:14
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 61
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik zoek een nieuw logo voor mijn nieuw op te starten bedrijf De Voedingspsychologe(.nl). Ik ben psycholoog en mindfulness trainer en eigenaar van Mindhelp, een psychologenpraktijk. Sinds kort ben ik ook orthomoleculair therapeut en wil binnen mijn bedrijf psychologische behandeling en diensten op het gebied van mindfulness, leefstijl en voeding combineren. Het logo moet niet te ingewikkeld zijn, het liefst zwart/wit met evt. 1 kleur (maar goed zwart/wit te gebruiken, als stempel) en moet uitstralen wie ik ben en wat ik doe, benaderbaar maar niet zweverig, werkend vanuit een brede aanpak maar op wetenschappelijke basis, uitgaand van de wensen en mogelijkheden van de cliënt.

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Studio34
  • Logo # 1098194 voor Logo voor nieuw bedrijf met naam De Voedingspsychologe wedstrijd Klacht indienen
    1. camhkronenberg zegt :

      Hallo Wilma, hier gaan we wel uitkomen lijkt me. Wat voor bestanden krijg ik van jou als ik een logo van jou kies? En krijg ik ook het lettertype (psychologe) erbij of is dat een lettertype dat standaard op een macbook beschikbaar is? Ik zou het logo graag willen gebruiken om een stempel van te maken (zwart/wit) maar ik zou het ook graag in kleur ontvangen zodat ik zelf briefpapier etc. kan maken en het kan gebruiken voor website en facebookpagina. Is dat mogelijk?

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1097212 voor Logo voor nieuw bedrijf met naam De Voedingspsychologe wedstrijd Klacht indienen
    1. Studio34 zegt

      Bedankt voor de snelle feedback. Hierbij nog een aantal opties op een rijtje. Onderstaand ontwerp zal ik bewaren ;-) Succes!

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1097209 voor Logo voor nieuw bedrijf met naam De Voedingspsychologe wedstrijd Klacht indienen
    1. Studio34 zegt

      Goedenavond, hierbij onze inzendingen. Mocht u graag aanpassingen/aanvullingen willen zien dan hoor ik het graag. Succes gewenst!
      Met vriendelijke groet,
      Ontwerpstudio34 - Wilma

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1097208 voor Logo voor nieuw bedrijf met naam De Voedingspsychologe wedstrijd Klacht indienen
    1. camhkronenberg zegt :

      Hallo Wilma, van de logo's die je hebt aangeleverd springt deze er duidelijk uit. Het rondje met kreten vind ik ook top! Ben alleen nog aan 't broeden op de kreten zelf. Hoewel ik zelf het lettertype 'De voedings' heel mooi vind, twijfel ik over de leesbaarheid. Heb je wellicht een lettertype met dezelfde uitstraling maar iets beter leesbaar? Deze wel graag bewaren ;-)

    2. camhkronenberg zegt :

      Goedemorgen Wilma. Jouw logo staat nog steeds op 1! Ik wil je alleen het volgende vragen. Ik zit nog steeds een beetje met de leesbaarheid, hoewel ik het eerste ontwerp nog steeds het mooist vind. En misschien maak ik het heel ingewikkeld maar is het mogelijk om 'De voedings' iets op te blazen t.o.v. 'psychologe'(zonder dat de tekst het woord psychologe raakt)? Hoeft ws. maar een heel klein beetje maar ik denk dat het qua beeld kan en dat het de leesbaarheid ten goede zou komen. En zou je van 'levensstijl' 'leefstijl' kunnen maken? Zou je daarnaast eens kunnen kijken of het ook mogelijk is om het woord 'psychologie' toe te voegen aan de cirkel? (graag twee versies dan, eentje met psychologie en eentje zonder ..).

    3. Studio34 zegt

      Dag, hierbij nog een aantal opties met het 1e font. M.i. zou het zo echt wel goed leesbaar moeten zijn ;-) Ook heb ik het woord psychologie nog toegevoegd aan de cirkel. Hoor graag wat je er zo van vindt. Bedankt alvast!

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1097207 voor Logo voor nieuw bedrijf met naam De Voedingspsychologe wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network