ClickCease Ontwerpen van feiermar - Logo voor onderzoeksproject over beweging!

Logo voor onderzoeksproject over beweging!

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: Active2Gether
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 199.00
  • Datum start : 22-08-2013 16:01
  • Datum einde : 22-09-2013 15:57
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf,png,gif
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 52
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwerp een logo voor "Active2Gether": een innovatief onderzoeksproject over lichaamsbeweging bij jongvolwassenen. Het logo moet er strak en vlot uitzien en innovatie uitstralen. Het logo moet op twee manieren gebruikt kunnen worden: als los beeldmerk en als geheel van beeldmerk en naam. (!)

We staan open voor twee soorten logo's:
(1) Een logo dat duidelijk uitbeeldt waar ons project over gaat: beweging, jongvolwassenen (18-25 jr), social media, 'intelligent' systeem.
(2) Een abstracter logo dat minder expliciet uitbeeldt waar ons project over gaat, maar dat aantrekkelijk en herkenbaar is.

We hebben geen directe voorkeur voor een van beide typen, maar voor beide geldt: we zoeken naar iets dat (typo)grafisch mooi is! Wie maakt ons blij?

Bedrijfsomschrijving:

Het project Active2Gether is een samenwerking van de afdeling Kunstmatige Intelligentie van de Vrije Universiteit, de afdeling Biostatistiek & Epidemiologie van het VUmc en Philips Research. Het doel is om een systeem te ontwerpen dat jongvolwassenen (18-25 jr) stimuleert om meer te bewegen. De drie belangrijkste aspecten van dit systeem zijn: (1) fysieke activiteit, (2) invloed van sociale netwerken en sociale media, en (3) innovatie en intelligentie.

Doelgroep:

Het logo is bedoeld om het onderzoeksproject een ‘gezicht’ naar de buitenwereld te geven. De doelgroep is dus heel breed, maar bestaat voornamelijk uit andere onderzoekers in gerelateerde vakgebieden Kunstmatige Intelligentie en Health Promotion. Het logo zal echter ook gebruikt worden in de werving van potentiële gebruikers van het systeem, dus het moet ook aantrekkelijk zijn voor jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Mogelijk zullen we het logo ook gebruiken voor de app van het systeem in de iTunes app store en de Google Play store.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

De logo’s van alle betrokken partijen zijn overwegend blauw: het is dus voor de hand liggend om deze kleuren te laten terugkomen in het logo Active2Gether. Dit is echter geen eis: we staan open voor andere voorstellen en ideeën. Onze voorkeur gaat uit naar een modern en volwassen design, waarin de belangrijkste speerpunten van het onderzoek direct of indirect herkenbaar zijn: lichaamsbeweging, sociale invloeden en innovatie.

feiermar
  • Logo # 249708 voor Logo voor onderzoeksproject over beweging! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 249643 voor Logo voor onderzoeksproject over beweging! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 241943 voor Logo voor onderzoeksproject over beweging! wedstrijd Klacht indienen
    1. Active2Gether zegt :

      Beste feiermar,

      Bedankt voor je ontwerp. We zijn er helaas niet weg van, want we zijn op zoek naar iets moderners. Daarnaast willen we graag ook een element in het ontwerp dat 'active' en/of 'together' uitstraalt.

      Groeten,
      het Active2Gether team

      ===

      Dear feiermar,

      Thank you for your design. Unfortunately, we're not crazy about it, since we're looking for something more modern. Additionally, we would like to see an element in the design that renders 'active' and/or 'together'.

      Regards,
      the Active2Gether team

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 241920 voor Logo voor onderzoeksproject over beweging! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network