Logo voor Secretaresse Totaal

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Saskia Velthuizen
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 200.00
 • Datum start : 05-11-2009 12:15
 • Datum einde : 12-11-2009 12:15
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 58
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

In de eerste instantie een logo, daarna is een huisstijl nodig en een website.

Bedrijfsomschrijving:

Secretaresse Totaal wil een 'one stop shopping' bieden op het gebied van secretariële services. Denk daarbij aan: uitzending, werving & selectie, bemiddeling professionals, detachering, re-integratie, outplacement, coaching secretariaten, opzetten secretariaten, loopbaanbegeleiding, notuleerservice, PA-service, workshops, trainingen, secretariaat op afstand, evenementenorganisatie (zoals bijeenkomsten, vergaderingen, etc.).
Daarnaast wil Secretaresse Totaal een netwerk opzetten voor secretaresses. Buiten het uitwisselen van informatie is het de bedoeling dat er regelmatig bijeenkomsten worden georganiseerd zoals bedrijfsbezoeken, borrels, workshops, etc.
Secretaresse Totaal wil zich voor 90% richten op Arnhem. De overige 10% zijn opdrachten die vanuit het netwerk, buiten Arnhem komen. Als Arnhem gevestigd is, breiden we uit naar Nijmegen, provincie Gelderland en daarna landelijk.

Doelgroep:

Beslissers (directeuren) en secretaresses.
Beslissers/directeuren zijn degene die gebruik willen maken van de diensten van Secretaresse Totaal. Deze doelgroep wil hun probleem op secretarieel gebied zo snel mogelijk en zonder gedoe opgelost zien.

De doelgroep secretaresses is interessant omdat zij het 'human capital' zijn. A. zijn zij degene die voor ons willen werken, c.q. bemiddeld willen worden/ons visitekaartje en B. zijn zij degene die vaak invloed hebben op het bureau dat de werving & selectie e.d. doet voor het bedrijf waar ze werken.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Secretaresse Totaal wil een betrouwbaar eigentijds imago uitstralen, maar wel zakelijk. De huisstijl moet grote multinationals aanspreken, maar ook kleinere bedrijven moeten gebruik 'durven' te maken van Secretaresse Totaal. Graag zouden we een keus hebben uit eigentijdse/moderne en klassieke designs.

Voor beslissers moet Secretaresse Totaal zakelijk en betrouwbaar over komen.
Voor secretaresses moet Secretaresse Totaal vooral een leuk bureau zijn waar ze graag zaken mee doen en komen netwerken.

Erwin
 • Logo # 801 voor Logo voor Secretaresse Totaal wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Erwin:

   Vernieuwd logo, dit maal met een heel ander effect.

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo # 784 voor Logo voor Secretaresse Totaal wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Erwin:

   Ik heb als basis een blauw/paarse kleur gekozen omdat dit het logo een 'high-end' uitstraling geeft, aantrekkelijk voor zowel directeuren als secretaresses.

   Het lettertype is daarmee in overeenstemming. Zakelijk, sierlijk en met persoonlijkheid.

   Het beeldmerk kan zelfstandig worden gebruikt. Desgewenst boven of naast het woord. Eventueel kunnen de kleuren worden omgedraaid in het beeldmerk. dit is vooral interessant voor gebruik in de overige elementen van de huisstijl.

   Uw feedback is welkom!

  2. Saskia Velthuizen zegt :

   Lijkt wel erg veel op het logo van Schoevers

  3. Erwin zegt

   Ik kende hun logo niet, maar je hebt gelijk, er zijn wel raakvlakken. Ik heb een ander ontwerp geplaatst.

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network