ClickCease Ontwerpen van Wendyvds - Logo voor startende webshop in haarproducten specifiek voor mensen met krullend, golvend en kroeshaar.

Logo voor startende webshop in haarproducten specifiek voor mensen met krullend, golvend en kroeshaar.

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: missjj84
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 135.00
  • Datum start : 10-02-2013 14:14
  • Datum einde : 28-02-2013 14:02
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 157
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Hallo,

Ik ben opzoek naar een logo voor mijn startende webshop in haarproducten specifiek voor mensen met krullend, golvend en kroeshaar. Ik heb ooit een logo laten maken maar die vind ik er uiteindelijk niet echt professioneel uitzien. Zie: www.curlsbynature.com. Onze slogan is: My curls…are just that serious! Ik wil het liefst geen poppetje in de logo.

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn Curls by Nature, dé online webshop voor krullend en kroes haar. We houden net als jij van natuurlijke krullen, maar snappen dat het vaak niet meezit om het juiste product bij de juiste krul te vinden. Wij van Curls by Nature hebben daarom deze online winkel opgezet met het idee een glimlach te toveren op het gezicht van iedereen die regelmatig met zijn krullen in het haar zit!

Curls by Nature heeft producten voor vrouwen, mannen en kinderen met krullend, kroes of gemixt haar. Of je nu golvende krullen, losse krullen , kinky krullen of kroeze krullen hebt; op de website van Curls by Nature vind je verschillende verzorgingsproducten die jouw haar snappen.

Ons motto: My curls...are just that serious!

Doelgroep:

vrouwen, mannen, kinderen en babies met krullend haar

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Ik heb een opzet van mijn webpage ingevoegd. De logo moet hierbij passen.

Wendyvds
  • Logo # 168917 voor Logo voor startende webshop in haarproducten specifiek voor mensen met  krullend, golvend en kroeshaar. wedstrijd Klacht indienen
    1. missjj84 zegt :

      Bedankt voor het logo.Ik vind de haarstrengel iets te veel lijken op een zaadcel:-) Het lettertype van de slogan vind ik niet zo mooi. Wellicht heeft u andere ideeën?

    2. Wendyvds zegt

      Hallo,

      Bedankt voor je snelle reactie. Ik moest wel lachen om je reactie van die zaadcel. Dat was in elk geval niet mijn bedoeling haha. Maar wat ik mij afvroeg: je geeft in je verhaal aan dat je producten verkoopt voor een hele brede doelgroep. Zowel mannen als vrouwen. Maar je website lijkt juist wel weer heel meisjesachtig. Ben je juist opzoek naar een logo wat die hele doelgroep aanspreekt of wil je je juist meer houden aan dat meisjesachtige wat ook op je website te zien is?

    3. missjj84 zegt :

      Hi, mij grootste afnemer zal vrouwen zijn. Maar dat roze wordt verminderd hoor. Ik zit meer te denken aan gewoon een grijze logo. Niet te veel poespas met roze. Eigenlijk meer een signature look met misschien ergens een krul element.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network