ClickCease Ontwerpen van dk_design - Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes!

Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes!

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: bruink
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 199.00
  • Datum start : 21-03-2013 10:51
  • Datum einde : 11-04-2013 10:19
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 70
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een logo dat past bij onze net ontwikkelde website www.lentezon.nl. We denken aan een kleurrijk logo.Het logo zal uiteraard ook gebruikt gaan worden in nieuwsbrieven en postpapier.

Bedrijfsomschrijving:

Lentezon trainingen is een organisatie die sinds 2001 individuen en groepen coacht en traint op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat de grootste belemmeringen in onszelf zitten. Wij maken het mogelijk om in een veilige omgeving bewust te worden van ons eigen gedrag en het effect van dit gedrag op onze omgeving. Tijdens de training experimenteer en oefen je met nieuwe inzichten. Er is ruimte voor jouw uniekheid. In openheid leren we van elkaars ervaringen, waardoor je vanuit een breder perspectief je leven overziet en minder geleid wordt door emoties.

Doelgroep:

Mensen die doorgaans een baan hebben en vastzitten in hun loopbaan of op een kruispunt in hun leven zitten. De uitstraling moet fris en modern zijn en passen bij de huidige tijd. We gaan veel via socila media reclame maken dus een opvallend logo waar je vrolijk van wordt.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kleurrijk en passen bij onze website (Hoofdkleuren van de site zijn oranje en groen). Verder een link naar de natuur.

dk_design
  • Logo # 188099 voor Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 188097 voor Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer dk_design:

      Bij deze een kleurrijkere variant waarbij de naam oranje is en de blauwe streep tussen Lentezon en trainingen wat prominenter aanwezig.

      Ik ben van mening dat de kleur oranje het prominentst aanwezig moet blijven in het logo omdat dit op jullie website de hoofdkleur is.
      Zodra je het logo dan op een visitekaartje of briefpapier gaat gebruiken blijft de link sterk tussen alle soorten uitingen.

      Welk lettertype spreekt jullie het meest aan?

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 187368 voor Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer dk_design:

      Verder nog een variant waar ik gebruik heb gemaakt van een soortgelijke letter die net wat strakker is. De eerder gebruikte is wat losser doordat er met lijntjes in 'gekrast' lijken te zijn, maar de letter die ik hier gebruik maakt het geheel strakker doordat deze volledig gevuld is.

      Ook heb ik hier nog wat gespeeld met de dikte van 'Lentezon' en 'trainingen' om het dan toch nog wat speelser te maken.

      Al met al mijn laatste inzending voor nu,
      ik ben heel erg benieuwd naar jullie keuze.

      groetjes Daphne

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 187364 voor Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes! wedstrijd Klacht indienen
    1. dk_design zegt

      Hoi!

      Bij deze heb ik de aanpassingen gemaakt waar jullie naar gevraagd hebben.
      Ik heb de de cirkel van binnen uit van blauw naar groen laten verlopen, het silhouet bijgewerkt (geen punt meer bij de rok) en gekeken naar het lettertype. Ik heb de letter een dikker randje gegeven zodat deze op een oranje ondergrond er net wat beter uitkomt.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 183989 voor Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes! wedstrijd Klacht indienen
    1. bruink zegt :

      Top! Leuker zo. Nog steeds onze favoriet!

    2. bruink zegt :

      We zijn er bijna uit. is het nog mogelijk om dit logo met de kleur groen (uit de website) nar de onderkant te maken (van blauw naar groen dus)? ook zit er nog een raar puntje in de rok op bilhoogte. Het is kort dag maar we hopen dat dit toch nog lukt. Dank je wel
      Het wazige in het lettertype komt

    3. bruink zegt :

      Het wazige in het lettertype komt niet helemaal goed over in de oranje balk. Kun je hie ook nog naar kijken?

    4. dk_design zegt

      Geen probleem, ik ga er naar kijken.

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 183988 voor Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer dk_design:

      Bedankt voor jullie opmerkingen!
      Bij deze 2 voorstellen met een vrouwelijk figuur wat dynamischer is.
      Daarnaast laat ik bij de 2 voorstellen nog zien dat het logo ook liggend zou kunnen worden gebruikt door jullie naam rechts van het beeld te plaatsen.

      Ik hoor jullie reactie graag tegenmoet.

      mvg Daphne

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 183117 voor Maak ons blij! Ontwerp een logo voor Lentezon trainingen. Laat je inspireren door onze nieuwe website en door deze mooie lentedag. Veel succes! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer dk_design:

      Bij deze mijn ontwerp voor het Lentezon logo.
      Ik heb me laten inspireren door de zon, lucht en persoonlijke ontwikkeling waardoor je weer zelfverzekerd en gelukkig in het leven staat. (de persoon die een gat in de lucht springt).

      Links zien jullie hoe het logo op een oranje achtergrond, zoals op de website, zou kunnen werken en rechts hoe het op een witte achtergrond als briefpapier zou werken.

      Ik ben benieuwd naar jullie zonnige reactie.

      mvg Daphne

    2. bruink zegt :

      Hoi Daphe, hartikke leuk logo! Dank je wel voor je inzending. Deze gaat zeker mee naar de volgende ronde! Top.

    3. dk_design zegt

      Hoi,

      Super dat jullie zo enthousiast zijn.
      Mochten jullie eventueel nog op een aanmerkingen hebben, dan hoor ik dat graag. Ik zie in jullie feedback dat er nog een ander logo is waar jullie erg enthousiast over zijn en zelfs zeggen dat het jullie favoriet is.
      Zelf zou ik de wedstrijd natuurlijk ook graag winnen en het ultieme logo voor jullie ontwerpen, dus als jullie nog een aanpassing willen zien hoor ik dat graag.

      mvg Daphne

    4. bruink zegt :

      Hoi Daphne, oke. We vinden het leuk als je ook een vrouw als persoon zou willen uitproberen. Het figuurtje is net iets te stijfjes. Kun je hier iets mee? We zijn ook zeker enthousiast over je ontwerp! Groetjes, Karin, Gerard en Kim

    5. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network