Mevrouw Bode croquetten

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

 • Wedstrijd van: MevrouwBode
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 269.00
 • Datum start : 22-05-2020 15:57
 • Datum einde : 29-05-2020 15:57
 • Status : Actief
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 52
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Hallo gewaardeerde designers!

Ik sta op het punt om mijn croquetten lijn op de markt te brengen. Luxe mini croquetten met heerlijke, pure, soms net even andere smaken, gevangen in een mooi dun en krokant korstje. Ik schrijf het op de klassieke manier met een c en de q omdat de croquette een echte klassieke en ambachtelijke creatie is. En mijn guilty pleasure…

Het huidige tijdperk met dat vervelende virus vraagt om een gezonde geest en een gezond lijf. Al tijden heb ik een koolhydraatarme / keto eetstijl en dat bevalt heel goed. Je eet fantastisch (en veel), je valt af, je hebt meer energie, je wordt gezonder en je heb een veel betere focus. Alleen maal pluspunten zou je zeggen. Behalve dan dat dé croquette toch echt wel wat koolhydraatjes in zich heeft. Vandaar 'mini', want dan heb je maar 3-5 gr khd te pakken.

Omdat ik iedereen een fijn leven gun, maak ik dus croquetten. Gewoon omdat het je een fijn gevoel geeft. Bij de vrimibo, op een verjaardag, even tussendoor, feestje... noem maar op.

Maar het moet ook gezond blijven dus leef ik me uit op het maken van koolhydraatarme maaltijden, cookies, crackers, desserts. Altijd zonder suiker. En deze wil ik ook verkopen, vandaar 'croquetten &.' Vooralsnog lokaal, maar de bedoeling is uiteindelijk in een bredere markt. Want het is nu eenmaal zo dat de generatie z niet droomt maar doet, niet kookt maar bestelt! Niet meer in hokjes denken! I love it!

Ik wil een luxe uitstraling. Je eet niet zomaar een croquette. Je eet een heel erg lekkere, handgemaakte, klassieke croquette die het waard is om even iets 'minder gezonds' te eten. Als zijn mijn croquetten hoogstwaarschijnlijk tig keer gezonder dan een broodje gezond met vage kaas en onduidelijke ham waar ongetwijfeld suiker in zit.

Ik ben al een beetje aan het knutselen geweest in ppt, maar ik heb toch uiteindelijk andere bestanden nodig waarmee ik zaken kan laten drukken, printen. Zoals stickers die de verpakkingen kunnen sluiten. De verpakking zal een kraft, kartonnen, bruine/beige, klassieke doos zijn. Waarschijnlijk vorm van een bonbondoos. Voor de croquetten. De overige producten zullen zo veel als mogelijk ook in een kraft uiterlijk komen. Dan wil het logo in een donkere blauw/grijs tint hebben met goud. Zie de bijlagen.

Ik hoop dat je er wat van kan maken en ben benieuwd naar jullie ideeën.

Groet!
Caren

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Recente Inzendingen
Social Network