ontwerp een hedendaags vrolijk met knipoog en sociaal logo voor onze stichting De Krachtcentrale 013

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: DeKrachtcentrale013
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 200.00
 • Datum start : 11-07-2019 17:10
 • Datum einde : 12-08-2019 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 94
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Op dit moment hebben we een leuk logo, met een boompje en een fabriekje, maar daar zit onvoldoende in waar wij voor staan: wij zijn een re-integratiebedrijf (stichting) die mensen weer in hun kracht zet. Dit kan zijn naar betaald werk, of in ieder geval een bestaan dat past, dat kan ook zijn vrijwilligerswerk. Dit doen we groepsgewijs. De kracht van de groep, warmte en sociale contacten en netwerken zijn belangrijk. We hebben een unieke methode van groepstrainingen en we zijn een sociale onderneming. We gebruiken positieve psychologie in onze methode, willen professionaliteit uitstralen, maar houden ook van een luchtige twist en vooral positieve insteek. Wat wij zeker in het logo terug willen zien: het idee van 'samen sterk', evt. een (grappige) verwijzing naar ons oude logo, een beetje stoer, maar ook zacht, eigentijds, niet te zwaar. Industrieel mag, maar niet te. Warmte. Het logo is voor communicatie, op onze nieuwe website, briefpapier, kaartjes etc. In de bestanden een indruk van wat wij mooi vinden. meer info over onze werkwijze en trajecten: www.dekrachtcentrale013.nl

Bedrijfsomschrijving:

De Krachtcentrale 013 is een kleinschalige sociale onderneming /stichting.
De Krachtcentrale methodiek gaat uit van de positieve psychologie. Sterke kanten worden tijdens onze trajecten ontdekt en ingezet, positieve emoties worden versterkt en hoop, dankbaarheid en optimisme worden gevoed. Daarnaast zetten we in op dat iedereen actief bijdraagt en van betekenis is voor de anderen.
Samen sterk
De Krachtcentrale zet in op de kracht van de groep. Je sterke kanten ontdekken en die tot ontwikkeling brengen in de groep is goed voor je persoonlijke groei en eigenwaarde. Maar ook betekenisvol voor anderen in de groep. Het uitruilen van ervaringen en sterke kanten maakt de groep sterk, geeft vertrouwen en zorgt voor een band. Bovendien stimuleert de groep je om je plannen tot een goed resultaat te brengen. Waarvoor kun je bij ons terecht?

- begeleiding en coaching bij het zelfstandig vinden van betaald werk, opleiding of vrijwilligerswerk
- Re-integratiebegeleiding bij burn-out en psychische arbeidsongeschiktheid
- Loopbaanoriëntatie wanneer je een carrière-switch wilt maken
- Inspiratie en praktische begeleiding wanneer je voor jezelf wilt beginnen
- het voorkomen en herstellen van chronische stress

Doelgroep:

We begeleiden kwetsbare en minder kwetsbare doelgroepen naar (betaald of vrijwilligers)werk. We begeleiden mensen naar een 'bestaan dat past', dat wil zeggen: De Krachtcentrale kijkt verder dan alleen een betaalde baan. Wij gaan graag voor een ‘bestaan dat past’. Want als het op alle fronten klopt hou je het vaak langer vol. We kijken daarbij naar de driehoek hart (waar wordt je blij van?), financiën en privé. We kijken graag naar wat wél kan ipv naar wat niet kan.
Waarvoor kun je bij ons terecht?

- begeleiding en coaching bij het zelfstandig vinden van betaald werk, opleiding of vrijwilligerswerk
- Re-integratiebegeleiding bij burn-out en psychische arbeidsongeschiktheid
- Loopbaanoriëntatie wanneer je een carrière-switch wilt maken
- Inspiratie en praktische begeleiding wanneer je voor jezelf wilt beginnen
- het voorkomen en herstellen van chronische stress

Kleuren, favoriete logo's, must haves

petrol/grijs i.c.m. pastel (licht turqoise?) of een wat fellere steunkleur.
ecru, olijfgroen

Social Network