Ontwerp een intrigerend logo dat geborgenheid en blijheid uitstraalt voor een succesvolle Rebalancingpraktijk.

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

 • Wedstrijd van: Tarunai
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 479.00
 • Datum start : 02-02-2015 19:07
 • Datum einde : 02-03-2015 19:04
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 59
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een logo voor een praktijk voor lichaamswerk/bewustzijnswerk (Rebalancing). Het logo moet tegelijkertijd diepgang en lichtheid uitstralen.
Trefwoorden: (jij bent) welkom (met alles wat bij je hoort), thuis(komen), geborgenheid, openheid, aandacht,aanraking,essentie.

Het logo moet de nieuwe 'huisstijl' (mede) bepalen: website, facturen, strippenkaarten, ceadeaubonnen etc.

Bedrijfsomschrijving:

Het gaat om een praktijk waar de cliënten via aanraking/massage, ademhaling en zelfonderzoek/coaching meer contact met hun lichaam en gevoelsleven maken. Dit leidt tot een verhoogd (lichaams)bewustzijn, waardoor men meer innerlijke vrijheid ervaart en zich steviger voelt staan in het dagelijks leven.
Heel kort door de bocht kun je zeggen dat Rebalancing een combinatie van mindfulness en massage is.

Doelgroep:

Volwassenen die merken dat zij teveel in hun hoofd zijn gaan leven en die de behoefte hebben om weer dichter bij hun gevoelsleven te komen.
Het kan gaan om mensen die meer aarding nodig hebben (bijvoorbeeld mensen die in een Burn-out terecht zijn gekomen of mensen die beter met hun (hoog)gevoeligheid willen leren omgaan).
Of bewuste zelfstandige ondernemers die goed voor zichzelf zorgen en voor een regelmatige 'onderhoudsbeurt'komen: zij hebben baat bij ontspanningsmassage met diepgang.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Heldere kleuren. Een mengeling van speels en strak/duidelijk. To the point, maar met een warme uitstraling.

mve
 • Logo # 445368 voor Ontwerp een intrigerend logo dat geborgenheid en blijheid uitstraalt voor een succesvolle Rebalancingpraktijk. wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer mve:

   Hierbij mijn voorstel voor het logo. De veer symboliseert de lichtheid, het gevoel alles even van je af te kunnen blazen en lucht in je hoofd te krijgen. In de veer zijn afbeeldingen verwerkt van natuurlijke dingen: wolken, water, alles wat je maar een positief gevoel bij krijgt. Maar de veer kan desgewenst ook een egale kleur krijgen, afhankelijk van hoe de afbeelding gebruikt wordt.
   Gekozen is voor een handgeschreven letter, dit om de persoonlijke werkwijze te benadrukken.

   Met vriendelijke groet,
   Marijke

  2. Tarunai zegt :

   Verassend! Symboliek is mooi, weet nog niet of de veer "het" is voor mij. Handgeschreven letter vind ik mooi en passend.
   Ik heb net besloten om me weer uit te schrijven en eerst meer helderheid te krijgen over de nieuwe naam van mijn praktijk.
   Dankjewel voor je ontwerp!

  3. mve zegt

   Genoeg stof tot nadenken dus. Succes met het bedenken van een goede naam, dat kan best lastig zijn.

  4. ProlificArtist zegt

   copied from Photoshop CS1 and CS2 logo

   https://www.google.com.ph/search?q=old+logo+of+adobe+pagemaker?&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YdXaVJSbL8Lk8AXhjoKwDw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=955#tbm=isch&q=photoshop+CS1+logo

  5. mve zegt

   Dat Photoshop logo is eerlijk gezegd niet eens bij me opgekomen toen ik aan een veer dacht maar ik zie je punt. Nu ik dit zo naast elkaar zie snap ik wat je bedoelt, goed dat je me erop attent maakt.

  6. Brandsupply zegt

   We don't see any copyright issues with this proposal. The feather that’s used in the design isn’t in any way similar to the one used in the CS1 and CS2 logo. The simple use of a feather in a logo doesn’t violate any copyrights.

  7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network