Ontwerp een intrigerend logo dat geborgenheid en blijheid uitstraalt voor een succesvolle Rebalancingpraktijk.

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

 • Wedstrijd van: Tarunai
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 479.00
 • Datum start : 02-02-2015 19:07
 • Datum einde : 02-03-2015 19:04
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 59
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een logo voor een praktijk voor lichaamswerk/bewustzijnswerk (Rebalancing). Het logo moet tegelijkertijd diepgang en lichtheid uitstralen.
Trefwoorden: (jij bent) welkom (met alles wat bij je hoort), thuis(komen), geborgenheid, openheid, aandacht,aanraking,essentie.

Het logo moet de nieuwe 'huisstijl' (mede) bepalen: website, facturen, strippenkaarten, ceadeaubonnen etc.

Bedrijfsomschrijving:

Het gaat om een praktijk waar de cliënten via aanraking/massage, ademhaling en zelfonderzoek/coaching meer contact met hun lichaam en gevoelsleven maken. Dit leidt tot een verhoogd (lichaams)bewustzijn, waardoor men meer innerlijke vrijheid ervaart en zich steviger voelt staan in het dagelijks leven.
Heel kort door de bocht kun je zeggen dat Rebalancing een combinatie van mindfulness en massage is.

Doelgroep:

Volwassenen die merken dat zij teveel in hun hoofd zijn gaan leven en die de behoefte hebben om weer dichter bij hun gevoelsleven te komen.
Het kan gaan om mensen die meer aarding nodig hebben (bijvoorbeeld mensen die in een Burn-out terecht zijn gekomen of mensen die beter met hun (hoog)gevoeligheid willen leren omgaan).
Of bewuste zelfstandige ondernemers die goed voor zichzelf zorgen en voor een regelmatige 'onderhoudsbeurt'komen: zij hebben baat bij ontspanningsmassage met diepgang.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Heldere kleuren. Een mengeling van speels en strak/duidelijk. To the point, maar met een warme uitstraling.

Budget Media
 • Logo # 443016 voor Ontwerp een intrigerend logo dat geborgenheid en blijheid uitstraalt voor een succesvolle Rebalancingpraktijk. wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Budget Media :

   dit moet hem zijn ...

   Ons eerste voorstel voor uw logo,
   - Eigentijds, Zeer robuust en kan een lange tijd mee.
   - Modern, Strak ontwerp.
   - Simplistisch, Een duidelijk logo waar kracht en uitstraling achter zit.
   - Duidelijke kleuren met een boodschap.
   - Toepasbaar, Op vele voorwerpen.
   qua kleur kunnen we natuurlijk alle kanten op, feedback is van harte welkom, we zijn erg benieuwd wat u er van vind. U kunt op het plaatje klikken voor de ware grote en kleurschakering, verder leveren we de bestanden aan in elk denkbaar formaat .jpg .gif .eps .png .psd .pdf en natuurlijk het .ai (adobe illustrator vector formaat) voor al uw uitingen. Mocht dit een richting wezen kunnen we eventueel ook een voorbeeld van een complete huisstijl gaan ontwerpen. We kunnen verschillende elementen gebruiken voor de huisstijl, we horen graag van u. U kunt op het plaatje klikken voor de juiste grote en kleurschakering.
   Mvg Mark

  2. Tarunai zegt :

   Dank!
   Wat mij het meest aanspreekt bij dit ontwerp is dat het lijkt alsof er licht uit de bol komt. De 'bol' zelf spreekt me minder aan. Het staat stevig. Ik vind het alleen net wat te strak. Wel mooi hoe de kleurschakeringen lopen en terugkomen.

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network