Ontwerp een kenmerkend logo voor een nieuwe Psychologiepraktijk!

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Wine
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 150.00
 • Datum start : 03-05-2021 17:38
 • Datum einde : 17-05-2021 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 44
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een sierlijk, tegelijk modern, rustig en zakelijk logo. Het logo moet vriendelijkheid en op die manier tevens toegankelijkheid uitstralen, passend bij de dienstverlening van het bedrijf.

De naam van mijn praktijk is: Psychologiepraktijk Assen. Het betreft voor alsnog een eenmanszaak. Mijn naam is: Wine Poeteray. Wat ik bied is: Psychologische hulpverlening & psychotherapie waarnaast Supervisie & coaching.

De basis van een goede behandeling en een goed resultaat is de combinatie tussen kennis van zaken en het persoonlijke contact gebaseerd op vertrouwen en de klik die er is tussen behandelaar en cliënt. Ik ben op post academisch niveau opgeleid en heb jaren ervaring met het behandelen van mensen met complexe psychische problemen. Kenmerken van mij als persoon zijn rustig overkomen, bedachtzaam en nauwkeurig, zorgzaam, eerlijk en daarmee warm confronterend. Deze combinatie van professionaliteit en persoonlijke kenmerken wil ik binnen mijn praktijk uitstralen en het logo moet daarbij passen. Verbinding is een centraal thema, ook terug te vinden in de aandacht voor de connectie tussen lichaam en geest.

Voor wie?
De problemen waarvoor mensen psychologische hulpverlening of psychotherapie zoeken is heel verschillend. Voorbeelden van hulpvragen waarmee mensen bij mij terecht kunnen zijn:
Verwerken van heftige of (complex) traumatische gebeurtenissen
Eigen valkuilen leren herkennen, het leren van vaardigheden om met deze valkuilen of persoonlijkheidsproblematiek om te gaan en te veranderen
Hervinden van de eigen identiteit
Inzicht krijgen in en leren om de eigen emoties te reguleren
Veranderen van klachten voortkomend uit gestagneerde rouw
Verminderen van angst- en stemmingsklachten
Vat krijgen op het eigen aandeel bij problemen in het gezin of in de werksfeer
Verbeteren van het zelfbeeld

Het logo wordt gebruikt voor de website, social media, briefpapier ea.

Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie ontwerpen!

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Voorkeur voor kleuren: licht, wit, randje goud, eventueel okergele accenten, mild van kleur en toch helder, klassiek klasse. Hierbij verdiend enkelvoud in kleur de voorkeur.

Social Network