ClickCease Ontwerpen van aafkey - Ontwerp een logo voor een ClownTheatervedrijf.

Ontwerp een logo voor een ClownTheatervedrijf.

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

  • Wedstrijd van: arthurpirenne
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 299.00
  • Datum start : 07-04-2013 14:56
  • Datum einde : 26-04-2013 14:45
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 73
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

We hebben behoefte aan een nieuw logo en een nieuwe huisstijl i.v.m. een herstart van onze onderneming.

Bedrijfsomschrijving:

Arthur Pirenne Clownstheater is een bedrijf dat zorg draagt voor clownsvoorstellingen (grote en kleine, solo- duo- en grote groepen) in wat voor samenstelling en voor welke doelgroep dan ook. Ook verzorgt het bedrijf komisch entertainment op bedrijfsfeesten, straattheaterfestivals, theater op maat producties e.d., in binnen- en buitenland. Arthur Pirenne Clownstheater bestaat uit een kern van 5 vaste clowns onder artistieke leiding van Arthur Pirenne.

Doelgroep:

Iedereen van 4 tot 99 jaar. We spelen natuurlijk het meest voor kinderen, maar ook voorstellingen voor volwassenen staan op het programma. De clown staat centraal. Humoristisch, onschuldig, naief en vol verwondering ontmoet de clown de wereld.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Artistiek, Anarchistisch, Gek, Vrolijk. Geen cliche-pipo's

aafkey
  • Logo # 204827 voor Ontwerp een logo voor een ClownTheatervedrijf. wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer aafkey:

      Mijn inzending voor de wedstrijd,
      Aafke

    2. arthurpirenne zegt :

      Heel leuk. Ik twijfel tussen jou en het ontwerp van RvanOtterdijk. Er waren nog twee andere kanshebbers maar die beginnen iets meer naar de achtergrond te verdwijnen. Je hoort. M.vr.gr. Arthur Pirenne

    3. arthurpirenne zegt :

      Hoi Aafke. Zoals gezegd heb ik voor van Otterdijk gekozen. Pech voor jou, sorry. Ik vond en vind je ontwerp echt super en dat maakte de keuze dus moeilijk. Jouw ontwerp vind ik zachter, gevoeliger, esthetischer, liever, mooier. Het ontwerp van Otterdijk is wat brutaler, en grappiger en het valt meer op. Ik heb alle logo's geprint en naast elkaar gelegd en dan knalt het ontwerp van Otterdijk er echt uit door de dikke lijnvoering en zware letters. Ik denk dat dat goed is voor een logo, dus uiteindelijk heeft dat de doorslag gegeven. phoe.... mocht ik nog eens van keuze veranderen... jij bent nummer twee.... Ik zie ineens in jouw logo een dansend stel. Stel je zet de bril op de neus van de schoen.. Zie jij het ook? De schoen is de arm van de vrouw. De clownsneus het hoofd van de vrouw. Ik weet niet hoe het nu verder gaat met briefpapier, kaartjes e.d. het lijkt me logisch om daar eerst Otterdijk voor te vragen maar mocht hij niet kunnen, of het is vanwege de afstand niet praktisch, dan vraag ik jou, als je nog wil. Met vriendelijke groet en tot ziens. Arthur.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network