ClickCease Ontwerpen van Y-graphic design - Ontwerp een logo voor Tiny Village Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’

Ontwerp een logo voor Tiny Village Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: estherteunissen
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 250.00
  • Datum start : 20-04-2020 17:05
  • Datum einde : 22-04-2020 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,png
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 81
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

We hebben ons logo ontvangen! Ik ga kijken hoe ik de contest moet sluiten, maar ik zet het daarom alvast in de briefing. Ik wil alle ontwerpers heel erg bedanken voor de tijd en energie!!

*******


'De Nieuwe Maesberg' is een Tiny Village en een trainingscentrum in de natuur. Het is een plek waar mensen wonen, werken en creëren. De woorden Tiny Village & Trainingscentrum hoeven niet in het logo.

Kernwoorden zijn: co-creatie, natuur, gelijkwaardigheid, vrijheid, bewustwording en verbinding.

Ontwerp een logo voor De Nieuwe Maesberg dat we kunnen gebruiken in onze communicatie uitingen, gericht op zowel bewoners, bezoekers als ook klanten (particulieren en bedrijven). 'De Maesberg' bestaat al sinds 1932, maar het is nu 'De Nieuwe Maesberg', omdat de plek is doorontwikkeld naar een tiny village en trainingscentrum.

Kijk vooral op de website om een beter beeld te krijgen van waar ik het over heb!
www.denieuwemaesberg.nl

Bedrijfsomschrijving:

De Nieuwe Maesberg
www.denieuwemaesberg.nl

Doelgroep:

Zowel bewoners, bezoekers als klanten (zowel particulieren als bedrijven).

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het logo mag krachtig, vernieuwend en 'eenvoudig' zijn, maar tegelijkertijd iets speels of stromends hebben wat staat voor creatie/ verbinding/ diversiteit.

Y-graphic design
  • Logo # 1065224 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Y-graphic design:

      Misschien een verloop? Jammer dat je bij het eerste logo iets mist maar niet kan benoemen wat, ik zie het namelijk ook niet :-) Denk er even over na en probeer het dan nog eens specifieker te verwoorden. groetjes

    2. estherteunissen zegt :

      We vinden de eerste variant nog steeds de meest aansprekende (alleen dan zonder de tekst tiny village trainingscentrum). Ik ga 'm even aan een aantal mensen laten zien om te kijken of ik kan verwoorden wat we erin missen.

    3. Y-graphic design zegt

      Oke graag. Dank je, Groetjes Yvonne

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1065219 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Y-graphic design:

      Wat vind je er zo van? Groetjes

    2. estherteunissen zegt :

      De eerste vinden we krachtiger, komt denk ik door de kleur, het springt er meer uit. Liever geen toevoegingen in de vorm van de blaadjes enzo. En toch mist het eerste logo nog iets. Ik kan er nog even geen woorden aangeven. Het mist iets van creatie/ kleur/ veelzijdigheid. Zonder daarbij de kracht van de eenvoud teniet te doen.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1065216 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Y-graphic design:

      Ik had nog één extra idee. Ik zal nu de aanpassingen voor het eerste logo maken. Groetjes

    2. estherteunissen zegt :

      Bedankt! We willen graag 'Maesberg' als 1 geheel geschreven hebben. De eerste spreekt meer aan. Maar fijn dat je met wat andere ideeën komt!

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1065205 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Y-graphic design:

      Hierbij een nieuwe variant. Mvg Yvonne

    2. estherteunissen zegt :

      Dankjewel! De eerste spreekt ons meer aan. Fijn om deze tweede te zien, dan wordt dat duidelijk. Zou je in het eerste logo iets met verschillende kleurtjes kunnen doen, bijvoorbeeld in de woorden 'de nieuwe'? Om te symboliseren dat we hier met veel verschillende talenten en creaties bezig zijn? Misschien slaat dat de plank helemaal mis en is het lelijk, maar dan kunnen we dat even zien ;)

      Het (eerste) logo spreekt ons aan, maar het mist nog iets. Lastig nog om te verwoorden wat dat is, maar het zou helpen als er wat variaties op het eerste logo komen om het te zien.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1065155 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. estherteunissen zegt :

      Dankjewel! Je werk spreekt me aan. Zou je wat varianten en/ of andere concepten willen maken? De woorden Tiny Village & Trainingscentrum hoeven er niet bij in het logo.

    2. Y-graphic design zegt

      Dank je wel! Kun je verwoorden wat je precies verstaat onder varianten? Is dat qua kleur, font of de gehele cirkel? Groetjes Yvonne

    3. estherteunissen zegt :

      Het font en de cirkel spreekt aan, het totaal straalt iets krachtigs en vernieuwends uit. Het is modern en tegelijkertijd toch 'rond' en speels. Zou je wat kunnen spelen met vorm, compositie en kleuren?

    4. estherteunissen zegt :

      Wat nog goede informatie is wellicht is dat 'De Maesberg' al sinds 1932 bestaat. Het is nu alleen doorontwikkeld naar 'De Nieuwe Maesberg' (Vroeger was het een camping en manege, maar nu is het een tiny village en trainingscentrum waar mensen wonen, er is geen recreatie meer). We vinden het mooi aan dit logo dat 'Maesberg' iets uitstraalt van de stevigheid en stabiliteit van de plek in een vernieuwende jas, maar we missen nog iets van de sprankeling of beweging van het nieuwe. Ik ga het even aan een paar mensen laten zien om te kijken of ik kan verwoorden wat er mist.

    5. Y-graphic design zegt

      De beweging zit hem al in de cirkel. Ik hoor graag jullie input. Wellicht kan er 'since 1943' onderin bij? Groetjes

    6. Y-graphic design zegt

      *1932

    7. estherteunissen zegt :

      Hoi Yvonne, er is zojuist een logo binnen gekomen dat helemaal klopt voor ons. Ik vind het wel zo eerlijk om dat tegen je te zeggen voordat ik de contest sluit, omdat jouw logo eigenlijk de hele tijd nog wel de favoriet was. Alleen was er iets waardoor het 'net niet' (voor ons) was, maar ik kon (en kan) niet goed verwoorden waarom. Soms is dat lastig en dan moet je het even laten... Maar bij het logo dat zojuist binnenkwam was het meteen van 'yes'. Ik wil je bedanken voor je tijd, aandacht en energie en je mooie ontwerp!

    8. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network