ClickCease Ontwerpen van MellGraphics - Ontwerp een logo voor Tiny Village Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’

Ontwerp een logo voor Tiny Village Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: estherteunissen
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 250.00
  • Datum start : 20-04-2020 17:05
  • Datum einde : 22-04-2020 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,png
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 81
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

We hebben ons logo ontvangen! Ik ga kijken hoe ik de contest moet sluiten, maar ik zet het daarom alvast in de briefing. Ik wil alle ontwerpers heel erg bedanken voor de tijd en energie!!

*******


'De Nieuwe Maesberg' is een Tiny Village en een trainingscentrum in de natuur. Het is een plek waar mensen wonen, werken en creëren. De woorden Tiny Village & Trainingscentrum hoeven niet in het logo.

Kernwoorden zijn: co-creatie, natuur, gelijkwaardigheid, vrijheid, bewustwording en verbinding.

Ontwerp een logo voor De Nieuwe Maesberg dat we kunnen gebruiken in onze communicatie uitingen, gericht op zowel bewoners, bezoekers als ook klanten (particulieren en bedrijven). 'De Maesberg' bestaat al sinds 1932, maar het is nu 'De Nieuwe Maesberg', omdat de plek is doorontwikkeld naar een tiny village en trainingscentrum.

Kijk vooral op de website om een beter beeld te krijgen van waar ik het over heb!
www.denieuwemaesberg.nl

Bedrijfsomschrijving:

De Nieuwe Maesberg
www.denieuwemaesberg.nl

Doelgroep:

Zowel bewoners, bezoekers als klanten (zowel particulieren als bedrijven).

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Het logo mag krachtig, vernieuwend en 'eenvoudig' zijn, maar tegelijkertijd iets speels of stromends hebben wat staat voor creatie/ verbinding/ diversiteit.

MellGraphics
  • Logo # 1065060 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer MellGraphics:

      bij deze een ander variant :)

    2. MellGraphics zegt

      kleuren kunnen uiteraard altijd aangepast worden.

    3. estherteunissen zegt :

      Ik vind je stijl te gek, alleen (in dit geval) niet/ minder passend bij De Nieuwe Maesberg. Ik ervaar het als teveel/ te druk en niet de sfeer die ik zou willen uitdrukken. Het voelt een beetje après ski voor mij. Is het mogelijk dat je iets maakt waarbij je loslaat dat het logo een plek in het bos voorstelt? Bijvoorbeeld iets met een meer abstract beeldmerk met verschillende kleuren, dat staat voor creatie/flow/verbinding?

    4. estherteunissen zegt :

      Iets was meer uitgaat van creatie, bewustwording en verbinding (in zowel kleur als vorm), maar zonder dat het cheesy wordt, als je begrijpt wat ik bedoel. Misschien helpt het als je ziet wat we onder andere organiseren (onder kopje 'agenda' op de site): https://www.denieuwemaesberg.nl/agenda

    5. MellGraphics zegt

      A oke. Ik ga er mee aan de slag :) bedankt voor de feedback

    6. estherteunissen zegt :

      Super! Het lijkt me fijn om ook wat ontwerpen te zien namelijk die abstract zijn door middel van spelen met de naam en het font en/ of een abstract beeldmerk hebben die meer intuïtief resoneren.

    7. estherteunissen zegt :

      We hebben inmiddels helder dat we een abstract logo willen dat krachtig en vernieuwend is (zonder dat het te strak en modern wordt), met wel een speels element of een 'organisch gevoel' (iets wat staat voor co-creatie of verbinding of diversiteit). De woorden 'Tiny Village' en 'Trainingscentrum' hoeven er niet in.

      Doordat jij met een eerste idee kwam van de huisjes, is nu duidelijk geworden dat we geen poppetjes of huisjes of boompjes willen (dus niet een figuratief element erin, maar wel abstract), dus dankjewel daarvoor!

      Mocht je met deze verheldering nog een ontwerp willen maken, dan zou dat super zijn :-)

    8. MellGraphics zegt

      Bedankt voor de feedback. Nu lees ik uw feedback ook bij anderen. Een cirkel vorm spreekt aan. Ik zou niet te veel elementen verwerken. Diversiteit kun je linken met diverse kleuren en verbinding als cirkel vorm of in een anderee vorm dat verbinding uitstraalt.

    9. MellGraphics zegt

      Hebben jullie liever een los beeldmerk of liever een naamlogo?

    10. MellGraphics zegt

      Zie graag je reactie tegemoet Esther :)

    11. estherteunissen zegt :

      Ik denk liever een naamlogo waar een beeldmerk-achtig iets in verwerkt is; ;) Iets wat krachtig en vernieuwend is, zonder te strak en modern te zijn.

    12. estherteunissen zegt :

      Er is zojuist een logo binnen gekomen dat het voor ons helemaal is! Ik vind het wel zo eerlijk om dat meteen tegen je te zeggen, voordat je tijd en energie steekt in een nieuw ontwerp.

    13. MellGraphics zegt

      Gefeliciteerd met Philart. Enige wat ik wel vondt is dat sommige ook sierlijek letters hadden maar dat vond u niet zo. Maargoed ieder geval gefeliciteerd

    14. MellGraphics zegt

      Dan stop ik met ontwerpen insturen, misschien handig om uw wedstrijd te slutien of in uw briefing neer te zettend at u uw ontwerp al heeft gevonden. Zo voorkom je dat er ontwerpen binnen blijven komen

    15. estherteunissen zegt :

      Ja dat klopt wat je zegt van de sierlijke letters, dus ik snap wat je zegt. Maar toen ik dit logo als geheel zag, vond ik het juist wel erg mooi. Ik ga de wedstrijd sluiten, ik zoek even hoe ik dat moet doen ;)

    16. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1064994 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 1064989 voor Ontwerp een logo voor Tiny Village   Trainingscentrum ’De Nieuwe Maesberg’ wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer MellGraphics:

      Hallo,

      Bij deze mijn ontwerp :)

      Vanuit de letters M, E, G vormen zich huisjes en heb er een scandinavische look aan gegeven met de bomen ( bos)

      Met vriendelijke groet,
      Melvin

    2. MellGraphics zegt

      Uiteraard kunnen de bomen ook gewijzigd worden naar wens :)

    3. estherteunissen zegt :

      Hi Melvin, dankjewel! Wat ik heel tof vind aan dit concept, is dat het logo voelt als een 'plek'!

      Het onderschrift 'holistisch trainingscentrum' mag weg, zodat er alleen 'De Nieuwe Maesberg' staat (ik heb dat niet duidelijk gecommuniceerd in de briefing zie ik nu).

      Het logo voelt modern en strak aan. Op zich heel mooi! Maar ik ben nu erg nieuwsgierig of er ook een variant mogelijk is die wat speelser en kleurrijker is (net zoals het leven hier), zonder daarbij het concept wat je neerzet (van een 'plek') los te laten.

      Kan dat?

    4. estherteunissen zegt :

      Heel eerlijk: ik denk niet dat dít het logo is, maar ik zie wel dat het een goéd logo is, waardoor ik erg nieuwsgierig ben naar wat andere concepten van je!

    5. MellGraphics zegt

      Bedankt voor je feedback :) Heb je ook voorkeur voor kleuren? Wellicht natuurkleuren?

    6. estherteunissen zegt :

      Goeie vraag. Ik heb volgens mij geen sterke voorkeur op het eerste gezicht. Ik kan me voorstellen dat natuurkleuren mooi zijn, vanuit de gedachte dat we in het bos wonen en werken. En om de sfeer van verbinding en bewustzijn enzo weer te geven (meer de 'zachte' kant). Maar als ik weer vanuit co-creatie en het ondernemerschap denk, zijn andere kleuren ook mogelijk (meer vanuit de 'actieve' kant). Niet echt een eenduidig antwoord voor je :-I Moeilijk om het in mijn hoofd voor te stellen. Hoop dat je er toch wat aan hebt.

    7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network