ClickCease Ontwerpen van plhetp - Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten!

Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten!

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Vascos
  • Categorie: Logo
  • Totaal budget: € 175.00
  • Datum start : 14-02-2013 13:09
  • Datum einde : 25-02-2013 13:07
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf; eps
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 38
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Voor ons hippe bedrijf met vele merkartikelen op het gebied van interior design zijn we op zoek naar een logo. Fris, strak, vernieuwend en modern. Een logo dat past bij de mooie en trendy artikelen die we bieden. Kortom: een design-logo.

Het logo gaan we o.a. gebruiken op onze website, in e-mailings, op verpakkingsmaterialen (verzenddozen, verpakkingsbonnen), onze visitekaartjes en onze on- en offline correspondentie. Maar ook moet het logo goed herkenbaar zijn in PR-uitingen (dus ook klein en in zwart/wit goed te herkennen), en mogelijk in bannering ed.

Weliswaar bieden we home- & lifestyleproducten tegen sterk gereduceerde prijzen, en dragen we ‘sales’ in onze naam, in het logo willen we geen ‘discount’ tot uitdrukking brengen. Er moet niks goedkoops aan zijn. Sterker: het logo moet moderne klasse uitstralen.

Dankjewel alvast voor het nadenken over deze opdracht, en veel succes! We hopen dat er iets uitkomt waar zowel jij als ontwerper en wij als ondernemers blij mee zijn. Wellicht volgen er dan nog vervolgopdrachten.

Bedrijfsomschrijving:

Studio Sales is een online shopping club (in Nederland, België en Duitsland) die exclusieve en trendy merkartikelen op het gebied van wonen en lifestyle biedt. De producten worden in een korte themaperiode met zeer hoge korting aangeboden.

Doelgroep:

Studio Sales is een online shopping club waar vooral moderne en trendy mensen lid van zijn. Voor een moderne smaak hoef je niet per definitie jong te zijn: onze doelgroep is 30 tot 60 jaar. Het zijn liefhebbers van het mooie leven. Mannen en vrouwen met oog voor stijl en design, die het leuk vinden om het op en rond het eigen huis mooi en gezellig te maken. En dat alles met een dosis Hollandse nuchterheid: kwaliteit mag echt wel wat kosten, maar als je de juiste kanalen kent, dan kan het ook betaalbaar blijven.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

- We zoeken een strak design-logo
- Associatie: strakke letters á la Linda Magazine.
- 'Blond', fris, modern, hip
- Geen tierelantijntje, verloopjes, krullen etc
- Logo moet voldoende 'body' hebben en ook in z/w kunnen
- In ieder geval hebben we naast het woordmerk ook een beeldmerk nodig. Bijvoorbeeld een klein rood-groen pepertje, een vogeltje of ander diertje, een mandala achtig element of iets anders. Dit beeldmerk kunnen we dan gebruiken als herkenbaar elementje.
- Kleuren: we denken aan heldere, frisse kleur(en) die goed in het oog springen: roze-rood (cerise), oranje, appeltjesgroen,…

plhetp
  • Logo # 169398 voor Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten! wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer plhetp:

      Goedemiddag,

      Ik heb vier nieuwe ontwerpen gemaakt waarmee ik rekening heb proberen te houden met meer "body". Vooral logo nr. 3 is goed zichtbaar in z/w. Tevens heb ik de drie 5hoekjes gebruikt als beeldmerk.

      Ik hoor graag feedback op de logo's. Als ik de plank volledig mis sla, hoor ik dat ook graag!

      MVG,

      Peter

    2. Vascos zegt :

      Beste Peter,
      Dank voor je nieuwe voorstellen. Voorstel 1 vinden we te moeilijk leesbaar. Bovendien krijgt Sales daar juist de aandacht, terwijl we dat niet zo op de voorgrond willen zetten. Het 'vijfkant' spreekt ons niet zo aan. Het voelt een beetje als een huis, en dat vinden we niet bij ons passen. Niet vervelend bedoeld, maar we vinden 'm er niet tussen zitten. We zoeken duidelijk een andere richting/stijl, sorry.

      Vriendelijke groeten,
      Studio Sales

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo # 168979 voor Ontwerp een vernieuwend design-logo voor een online shopping club met home- en lifestyleproducten! wedstrijd Klacht indienen
    1. Vascos zegt :

      Beste Plhetp,

      Dankjewel voor je snelle reactie. Het voorstel is wel op briefing, maar het is m nog niet. Het is toch wat teveel 'sales'; het is nog niet helemaal een geheel, het zijn nog wat losse elementen; we missen een beeldmerkje. En hij voelt wat te iel, mag meer body hebben.

      We hopen dat je wat aan deze opbouwend bedoelde terugkoppeling hebt.

      Fijne avond,
      Vascoso van Studio Sales

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network