Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

 • Wedstrijd van: Brandsupply NL
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 500.00
 • Datum start : 14-08-2014 19:53
 • Datum einde : 10-09-2014 21:51
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 8
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Zoals reeds aangekondigd hebben Brandsupply en Webapptool de handen ineen geslagen en zijn tot een samenwerking gekomen. Om deze samenwerking direct goed van start te gaan, is een project opgezet waarbij de nieuwe Brandsupply app ontworpen en ontwikkeld zal worden via Webapptool. Wil jij degene zijn die dit gaat doen? Het is gemakkelijker dan je denkt, aangezien Webapptool ontwerpers in staat stelt om volledig op maat gemaakte mobiele apps te ontwikkelen zonder dat daarvoor coding skills vereist zijn.
IEDEREEN DIE MET PHOTOSHOP KAN WERKEN KAN MET WEBAPTOOL APPS ONTWIKKELEN.

Wat kan je winnen?
Bovenop de €500 award ontvangt de winnaar een Webapptool lidmaatschap voor een jaar (waarde €1860) waarmee hij of zij ongelimiteerd apps kan maken. Daarnaast krijgen de 50 beste inzendingen een korting van 50% op een lidmaatschap (waarde €930). Zij worden gekozen door de community.

Hoe kun je meedoen?
Maak een account aan bij Brandsupply en meld je aan voor een gratis proefabonnement van 21 dagen bij Webapptool (zie onderstaande link).
Nadat je je via de link hebt aangemeld, ontvang je de details met betrekking tot ontwerpen en ontwikkelen via Webapptool. Dit zal gedeeltelijk via gratis Webinars gebeuren, waarvoor data en toegangscodes per mail toegestuurd zullen worden. De uiteindelijke prototypes kun je uploaden op deze wedstrijdpagina.

Mis deze kans niet en leer direct werken met Webapptool via deze link: http://goo.gl/g7l9Qq

Veel succes!!

De 1e Webinar gemist? https://www.youtube.com/watch?v=dhPWDsBTZYQ&feature=youtu.be

De 2e Webinar gemist? https://www.youtube.com/watch?v=GVupjjveocI

Bedrijfsomschrijving:

Brandsupply is dé on-line marktplaats voor grafisch ontwerp. Oftewel, Brandsupply brengt online vraag en aanbod op het gebied van grafisch design bij elkaar. Dit kan een huisstijl of logo zijn, maar ook een advertentie, webdesign, bedrijfsnaam etc. Wij helpen start-ups, zzp-ers, mkb-ers en verenigingen & stichtingen aan een grafisch ontwerp. Iets wat vooralsnog vooral bestemd was voor grotere budgetten/bedrijven.

Doelgroep:

De doelgroep van de site is natuurlijk tweeledig. Toch dienen deze banners met name de vraagzijde; start-ups, zzp-ers, mkb-ers en verenigingen & stichtingen, oftewel de potentiële projecteigenaren. De banners dienen dus duidelijk te zijn en uit te nodigen tot doorklikken.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

We hebben in samenwerking met Webapptool een aantal functies opgesteld waaraan de app moet voldoen. De look van de app en de manier waarop deze elementen verwerkt worden is volledig aan jou.

Het wordt een Tour app, waarin het concept van Brandsupply wordt uitgelegd.
De volgende onderdelen moeten worden geïmplementeerd:
• Een fotoalbum
• Een inschrijfformulier
• Een overzicht van de prijzen
• De Brandsupply support telefoonnummers.
• Push berichten
• Een Social media koppeling
• De introductie video
• 1 of meerdere call to actions
• De Chat functie

Voor de relevante bestanden zie de volgende link: http://goo.gl/aHKk7v

graphix
 • Logo # 379708 voor Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer graphix:

   Beste Brandsupply,

   Bijgevoegd stuur ik jullie het aangepaste voorstel. De pagina met voorbeelden kunnen we straks helemaal goed zetten als ik de juiste teksten en beelden heb. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

   Groetjes Sandra

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo # 377210 voor Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer graphix:

   Nog een toevoeging op de app. Je kunt op de "homepage" naar rechts swipen voor nog twee andere homepages om de sfeer van Brandsupply weer te geven. Natuurlijk kan er ook voor slechts eentje gekozen worden. Bijgevoegd de drie verschillende opties.

   Groetjes Sandra

  2. Brandsupply NL zegt :

   Hoi Sandra, ziet er cool uit! We gaan morgen even uitgebreid kijken en feedback geven, maar op het eerste oog zeker tof.

  3. graphix zegt

   Dank je wel! Als ik vandaag of morgen de feedback krijg kan ik daar van het weekend nog mee aan de slag!

   Groetjes Sandra

  4. Brandsupply NL zegt :

   Hoi Sandra, Je bent al goed op weg, vooral de achtergrond hier het meest rechts vinden wij erg geschikt. We zijn minder gecharmeerd van de muur. Verder een aantal aanpassingen die ik je per mail zal toesturen.

  5. graphix zegt

   Hartstikke fijn! Die zie ik graag tegemoet en dan ga ik aan de slag! Alvast bedankt voor de feedback ;-)

   Groetjes Sandra

  6. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo # 377209 voor Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer graphix:

   Beste Brandsupply, allereerst wil ik nog even kwijt dat ik het echt een hartstikke leuke opdracht vond om te doen! De webinars van Webapptool waren erg interessant en ik heb hier erg veel van geleerd.

   Bijgevoegd stuur ik jullie mijn inzending. De complete app is te bekijken via de QR code. Ik heb geprobeerd om het voor de klant zo volledig en duidelijk mogelijk te maken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

   Groetjes Sandra

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network