Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

 • Wedstrijd van: Brandsupply NL
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 500.00
 • Datum start : 14-08-2014 19:53
 • Datum einde : 10-09-2014 21:51
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 8
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Zoals reeds aangekondigd hebben Brandsupply en Webapptool de handen ineen geslagen en zijn tot een samenwerking gekomen. Om deze samenwerking direct goed van start te gaan, is een project opgezet waarbij de nieuwe Brandsupply app ontworpen en ontwikkeld zal worden via Webapptool. Wil jij degene zijn die dit gaat doen? Het is gemakkelijker dan je denkt, aangezien Webapptool ontwerpers in staat stelt om volledig op maat gemaakte mobiele apps te ontwikkelen zonder dat daarvoor coding skills vereist zijn.
IEDEREEN DIE MET PHOTOSHOP KAN WERKEN KAN MET WEBAPTOOL APPS ONTWIKKELEN.

Wat kan je winnen?
Bovenop de €500 award ontvangt de winnaar een Webapptool lidmaatschap voor een jaar (waarde €1860) waarmee hij of zij ongelimiteerd apps kan maken. Daarnaast krijgen de 50 beste inzendingen een korting van 50% op een lidmaatschap (waarde €930). Zij worden gekozen door de community.

Hoe kun je meedoen?
Maak een account aan bij Brandsupply en meld je aan voor een gratis proefabonnement van 21 dagen bij Webapptool (zie onderstaande link).
Nadat je je via de link hebt aangemeld, ontvang je de details met betrekking tot ontwerpen en ontwikkelen via Webapptool. Dit zal gedeeltelijk via gratis Webinars gebeuren, waarvoor data en toegangscodes per mail toegestuurd zullen worden. De uiteindelijke prototypes kun je uploaden op deze wedstrijdpagina.

Mis deze kans niet en leer direct werken met Webapptool via deze link: http://goo.gl/g7l9Qq

Veel succes!!

De 1e Webinar gemist? https://www.youtube.com/watch?v=dhPWDsBTZYQ&feature=youtu.be

De 2e Webinar gemist? https://www.youtube.com/watch?v=GVupjjveocI

Bedrijfsomschrijving:

Brandsupply is dé on-line marktplaats voor grafisch ontwerp. Oftewel, Brandsupply brengt online vraag en aanbod op het gebied van grafisch design bij elkaar. Dit kan een huisstijl of logo zijn, maar ook een advertentie, webdesign, bedrijfsnaam etc. Wij helpen start-ups, zzp-ers, mkb-ers en verenigingen & stichtingen aan een grafisch ontwerp. Iets wat vooralsnog vooral bestemd was voor grotere budgetten/bedrijven.

Doelgroep:

De doelgroep van de site is natuurlijk tweeledig. Toch dienen deze banners met name de vraagzijde; start-ups, zzp-ers, mkb-ers en verenigingen & stichtingen, oftewel de potentiële projecteigenaren. De banners dienen dus duidelijk te zijn en uit te nodigen tot doorklikken.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

We hebben in samenwerking met Webapptool een aantal functies opgesteld waaraan de app moet voldoen. De look van de app en de manier waarop deze elementen verwerkt worden is volledig aan jou.

Het wordt een Tour app, waarin het concept van Brandsupply wordt uitgelegd.
De volgende onderdelen moeten worden geïmplementeerd:
• Een fotoalbum
• Een inschrijfformulier
• Een overzicht van de prijzen
• De Brandsupply support telefoonnummers.
• Push berichten
• Een Social media koppeling
• De introductie video
• 1 of meerdere call to actions
• De Chat functie

Voor de relevante bestanden zie de volgende link: http://goo.gl/aHKk7v

Cornelissen Design
 • Logo # 380640 voor Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Cornelissen Design:

   Op de valreep nog een nieuwe inzending. Ik heb het ontwerp iets verbeterd en uitgebreid.

   Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

   Groet,

   Emile

  2. Cornelissen Design zegt

   Bedankt voor de drie sterren. Voordat ik overga op het werken met webapptool zou ik wel graag van jullie horen wat jullie ervan vinden en of het ontwerp uberhaupt kans maakt. Kost mij namelijk erg veel werk om dit alles te maken.

  3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo # 377664 voor Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Cornelissen Design:

   Ik heb de bestanden in de juiste mockup gezet. Hopelijk is het zo beter te bekijken!~

   Daarnaast heb ik de afbeeldingen iets toepasselijker gemaakt. De afbeeldingen kunnen altijd nog veranderen, ze staan daar nu vooral om te laten zien hoe het eruit zou kunnen komen te zien.
   Ik hoor graag uw feedback!

   Groet,
   Emile

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo # 376749 voor Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!! wedstrijd Klacht indienen
  1. Geen commentaar

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo # 376748 voor Ontwerp en ontwikkel de Brandsupply App en win €500 + een Webapptool lidmaatschap (waarde €1860). Iedereen die met Photoshop kan werken kan meedoen!! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Cornelissen Design:

   Beste Brandsupply,


   Ik heb een begin gemaakt aan het ontwerp. Omdat het erg veel werk is om alles uit te werken, zou ik graag eerst uw feedback ontvangen alvorens ik verder ga. Ik denk dat ik met het huidige ontwerp al een redelijk beeld schets hoe het ontwerp eruit gaat zien.

   Zoals u ziet heb ik een aantal assumpties gedaan hoe ik denk dat de app eruit moet komen te zien.

   Ik hoor graag van u!

   Vriendelijke groet,

   Emile Cornelissen

  2. Brandsupply NL zegt :

   Hoi Emile,
   leuk concept al is het wel wat lastig te bekijken op deze manier. ik zou wel voor een andere achtergrond gaan gezien dit niets met BS te maken heeft.Fotoalbum en wedstrijd starten leuk.

  3. Cornelissen Design zegt

   Wat bedoelt u precies met lastig te bekijken? U kunt op de afbeelding klikken om hem op ware grootte te bekijken.

   Ik ga in ieder geval even aan de slag met een verbeterd ontwerp!

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network