Ontwerp logo voor www waardeverbeteren nl

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Aesticos
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 07-04-2020 21:05
 • Datum einde : 14-04-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 54
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Beste Designers,

We zijn op zoek naar een mooi uitgewerkt logo voor het bedrijf waardeverbeteren.nl
waardeverbeteren.nl heeft als doel om duurzaam waarde toe te voegen aan processen, projecten, producten. We bieden middels de site een platform aan bedrijven, leveranciers en organisaties om verbanden te leggen tussen vraag en aanbod. Waarbij waardeverbeteren.nl interactief en onafhankelijk, waarde verbeterende systematieken, methodes, workshops, cursussen, opleidingen en ondersteuning geeft aan deze partijen. Uitgangspunt van onze bedrijfsfilosofie is altijd het streven naar duurzame verbetering van waarde ten opzichte van standaard producten of oplossingen. Hiermee maken we duidelijk dat waarde de de verhouding is tussen de behoefte en de middelen die we bereid zijn op te offeren om het project, proces, product te gerealiseerd te krijgen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de verhouding kwaliteit versus prijs. Het hoeft niet alleen geld te zijn. Dit kan ook milieuwinst, grondstoffen, menskracht, energie, draagvlak etc zijn. We bedoelen waarde integraal die samen met stake- en shareholders gerealiseerd kan worden met aandacht voor de maatschappelijk opgaven waar we voor gesteld staan. Dus niet alleen financieel of alleen duurzaam of alleen capaciteit, maar allemaal en in samenwerking met elkaar.

Onderstaande hebben we beschrijving toegevoegd bij onze eerste gedachte kronkels ten aanzien van een logo. Deze zijn als bijlage toegevoegd.
De basis begonnen vanuit de verhouding kwaliteit vs prijs. Horizontale as prijs, verticale as kwaliteit. Waarbij ook de verbetering in de grafiek te zien is. ‘Voor een dubbeltje op de eerste rang, hoe steiler de lijn hoe minder prijs voor hogere kwaliteit.
Dit geeft uiteindelijk de pijl en de lijnen naar boven weer. Zo ontstaat een schuin geschreven ‘W’.
Vervolgens ‘aarde’ erbij en het woord ‘waarde’ ontstaat.
Dit is een basis die vast beter kan en zeker mooier kan worden uitgewerkt. Misschien kan er vanuit dit denken ook een heel ander logo komen. We zijn benieuwd wat jullie hiervan maken. We staan open voor ideeën!

Met vriendelijke groeten,
De WaardeVerbeterExperts

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network