Pas ons bestaand logo aan om een markt open te breken!

Wedstrijd gegevens:
Pakket zilver

 • Wedstrijd van: roger
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 369.00
 • Datum start : 19-11-2020 23:17
 • Datum einde : 06-12-2020 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 107
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

NoviteQ Toegangstechniek bevind zich op op het snijvlak van aan de ene kant de voor de buitenwereld als stoffig geziene wereld van slotenmakers met hang en sluitwerk, met aan aan de andere kant moderne technieken zoals electromechanische sloten en High-end digitale toepassingen. De samensmelting van deze twee werelden zorgt voor bijzonder succesvolle oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Vraag: Pas het bestaande logo aan om vernieuwing én ouderwets vertrouwen uit te stralen voor ons jonge bruisende bedrijf in de toegangstechniek dat een verbinding tot stand wil brengen tussen beide werelden. NoviteQ staat voor de integratie tussen de twee hiervoor benoemde werelden als in 'nieuwe techniek' in hang en sluitwerk en toegangstechniek; een prachtige combinatie.

De kleur oranje wil ik behouden als leidende kleur en het moet ook passen in de site (in ontwikkeling: www.noviteq.nl/home) die een zwarte achtergrond heeft, net als op een zwarte bus. De 'o' of 'ringelding' in NoviteQ zoals ik er wel eens naar verwijs vind ik erg mooi en kan als beeldmerk separaat veel ingezet worden, maar voel je vrij om hem aan te passen om tot een mooi geheel te komen. Op dit moment ziet het logo er nogal stokkerig en druk uit, en straalt niet echt rust uit. Ook zal het woord 'beheer' vervangen worden door 'service'
Met andere woorden: leef je uit en verras me.

Het logo gaat uiteraard gebruikt worden op alle communicatie zoals de site, digitale media, kleding en visitekaartjes, en ontvang ik dus graag in de hiervoor gepaste extensies als .ai, .pdf etc., etc.

Heb je vragen? Ik hoor ze graag dus aarzel niet om mij te contacten

Veel succes!

Bedrijfsomschrijving:

NoviteQ Toegangstechniek is een jong bedrijf dat zich in een bestaande markt een plek aan het veroveren is door zich onderscheidend te presenteren. Jong, fris en vernieuwend optreden naast ontzorgen zijn ons handelsmerk.

Verder staat ons bedrijf voor betrokkenheid, Service met een hoofdletter S en altijd op maat advies, naast soms ongevraagde adviezen, maar altijd oprecht en gedacht vanuit het klantperspectief om kwaliteit in product en dienst te leveren.

Doelgroep:

Onze doelgroep bestaat uit bedrijven in diverse sectoren die het belangrijk vinden om een goed georganiseerd en controleerbaar, maar bovenal toegankelijk en gastvrij toegangsbeleid te voeren.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network