Wie ontwerpt een spraakmakend logo voor Evi maakt alles bespreekbaar

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Evi Victorine Henderikx
 • Categorie: Logo
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 13-10-2020 21:05
 • Datum einde : 27-10-2020 21:04
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 43
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Hoi ik ben Evi en de naam zegt het al: Ik maak alles bespreekbaar. Ik ben op zoek naar een logo voor mijn bedrijf. Deze bestaat al 2 jaar en veelal geneer ik werk uit werk. Maar de tijd is aangebroken dat ik een professionaliseringsslag wil maken. Momenteel is mijn website in de maak.

Bespreekbaarheid bevorder ik door middel van workshops, cursussen, trainingen, lezingen, coaching, blogs en vlogs. Deze werkzaamheden verricht ik voor organisaties, teams en individueel. Een spel voor de bevordering van bespreekbaarheid van intimiteit en seksualiteit in een relatie, en een autobiografie zijn in de maak. Veel van mijn werkzaamheden zijn dan ook gericht op de bespreekbaarheid van (voor de meeste mensen) ingewikkeldere thema’s. Denk aan; intimiteit, seksualiteit, suïcidaliteit, trauma, prostitutie, onvervulde kind behoeften, grenzen, grensoverschrijding, psychische aandoeningen, herstel etc. Naast dat ik bespreekbaarheid bevorder d.m.v. gesproken en geschreven taal, zet ik binnen mijn werk ook regelmatig lichaamswerk in. In het lichaam zit vaak een verscholen taal en een mooie uitspraak die ik hierbij vind passen is; luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Nog even kort over bespreekbaarheid:
Bespreekbaarheid gaat over verwachtingen en overtuigingen, over angsten en behoeften, dus altijd over grenzen. Je eigen grenzen en die van de ander. Hoe neem je deze grenzen waar, wat doe je als je grenzen tegenkomt en ben jij je bewust van een eventuele overschrijding en de effecten daarvan? Ik heb geleerd dat leren communiceren over grenzen niet alleen liefdevol maar ook waardevol is. In een behandelsetting, bij ontwikkelbegeleiding, in een werksetting, tussen partners, eigenlijk in de relaties tussen mensen in allerlei vormen. Slechts op de grenzen ervaren we intimiteit en hiermee is bespreekbaarheid een belangrijke sleutel tot duurzaam succesvolle relaties.

Ik hoop dat ik met deze uitgebreide info voldoende input heb geleverd. Voor het logo heb ik geen voorkeuren qua vorm, kleur e.d. Hoewel ik in de kracht van eenvoud geloof, laat ik me heel erg graag verassen.

Groetjes Evi


Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Social Network