Amsterdams PR bureau zoekt een strak en modern logo huisstijl ontwerp

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: AnneliesPC
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 250.00
 • Datum start : 29-04-2019 15:24
 • Datum einde : 08-05-2019 00:00
 • Status : Beëindigd
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 89
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Fair Focus is een bruisend Amsterdams PR bureau met als kernwaarden positief, pro-actief en praktisch. We zijn op zoek naar een nieuwe huisstijl en logo voor gebruik op visitekaarten en website, we willen graag strakker, moderner en frisser dan wat we nu hebben (zie fairfocus.amsterdam)

We willen graag communiceren wat we zijn en wat we doen:

Business2Business-PR, communicatie & matchmaking
voor innovatieve MKB-bedrijven en inspirerende scale-ups!

We werken dus veel voor innovatieve, betekenisvolle (soms technische) bedrijven die iets bijdragen aan de maatschappij. Die willen we dus ook aanspreken.

Bedrijfsomschrijving:

Fair Focus is een klein PR bureau met grote ambities; we willen graag hét PR bureau van groot Amsterdam worden wat scale-ups en MKB bedrijven verder op weg helpt via een pro-actieve, positieve en praktische communicatie aanpak. dat betekent dus dat we hands-on zijn, flexibel, resultaatgericht en niet te veel poespas. We werken graag voor innovatieve scale-ups en MKB bedrijven die B2B willen communiceren. Daar helpen wij ze dus bij.

Doelgroep:

We werken voor MKB-ers en scale-ups die zelf B2B werken. Onze klant is ondernemer of ondernemend; creatief denkend, slim, ongeduldig, zuinig, druk en lastig bereikbaar. PR/comm geen prioriteit. Hij is snel en resultaatgericht denkend, vaak met wel enige (soms veel) kennis en inzicht in communicatiezaken, maar heeft praktisch gezien geen idee hoe de zaken aan te pakken. Er is bij de klant vaak geen pr/communicatiemanager, dus de ondernemer is regelmatig onze gesprekspartner. De klant heeft eigenlijk wel iets van Willie Wortel ;-).

Kleuren, favoriete logo's, must haves

We willen na vijf jaar het huidige logo gevoerd te hebben graag iets nieuws. Qua kleuren liever geen groen, omdat fair al in de naam zit en we ook weer niet uberfair zijn. We doen gewoon ons best e houden van leuke innovatieve inspirerende mensen (want dat zijn we zelf ook, vinden we). We (ik) houden stiekum heel erg van de sixties qua stijl, maar dat hoeft geen richting te geven want dat komt dan misschien weer niet overeen met "strak, modern en fris" design.

Social Network