Beeldmerk en letterlogo veganistische kaas

Wedstrijd gegevens:

Behoefte:

Molk is in 2020 gestart door twee voedingstechnologen en één duurzaamheidsgekkie die zich realiseerden dat hun kaasverslaving een duurzaam bestaan in de weg stond. Onze missie? Het gebruik van zuivel in kaasproducten overbodig maken en daarmee de milieu-impact reduceren. Belangrijk detail is dat we onze producten door wetgeving helaas geen 'kaas' mogen noemen.

Voor ons logo zijn wij geïnspireerd door het logo van de Vegetarische slager en willen we graag ook een beeldmerk en letterlogo. Voor het beeldmerk zien we graag ‘het melkmeisje’ (schilderij van Johannes Vermeer) in een modern jasje gegoten, zonder melk uiteraard en wellicht afgebeeld met onze hoofdingrediënten: zonnebloem(pit) en/of cassave.

Algehele stijl? Een mix van art nouveau, jugendstil en modern.
Kleuren? Niet flets of dof.
Kijk voor meer inspiratie onze Pinterestpagina: https://pin.it/fOOHRWE

Denk jij te weten hoe het melkmeisje van Johannes Vermeer er in deze tijd uit zou zien? En weet jij dit te verwerken in een sprekend beeldmerk met daarnaast nog een letterlogo dat zowel los als met het beeldmerk kan worden afgebeeld? Dan is deze uitdaging jou op het lijf geschreven! We kijken uit naar jullie reacties en designs.

Bedrijfsomschrijving:

Molk is in 2020 gestart door twee voedingstechnologen en één duurzaamheidsgekkie die zich realiseerden dat hun kaasverslaving een duurzaam bestaan in de weg stond. Onze missie? Het gebruik van zuivel in kaasproducten overbodig maken en daarmee de milieu-impact reduceren.

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kijk voor meer inspiratie onze Pinterestpagina: https://pin.it/fOOHRWE

Social Network