ClickCease Ontwerpen van Koopster - de wereld van ...

de wereld van ...

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

  • Wedstrijd van: puertodemogan374
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 449.00
  • Datum start : 25-07-2013 17:20
  • Datum einde : 18-08-2013 17:19
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 65
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

een jonge uitstraling. we zijn een marktonderzoekbureau dat werkt volgens een netwerk principe. we brengen in kaart wat een naam, term, logo, kleur, foto, etc. betekent. we rekenen af met het saaie imago van marktonderzoek. 'De wereld van...' is spannend en uitdagend, bovendien snel en betaalbaar, we staan voor no-nonsense (wel wetenschappelijk) we brengen de betekenisstructuur van stimuli in kaart. daarvoor gebruiken we neurowetenschappelijke tools (zoals de hersenen werken zonder fmri scans) die we zelf hebben ontwikkeld. we doen het online. we hebben meer dan 20 jaar ervaring, zijn enthousiast en gaan voor succes! We willen als zodanig ook overkomen.

Bedrijfsomschrijving:

'De Wereld van ...' is een marktonderzoekbureau dat met jonge afgestudeerde psychologen onder aansporing van enkele oude rotten de betekenisstructuur van een stimulus (bijvoorbeeld een naam, term, foto, etc.) in kaart brengt. wat beleeft men het woord, het logo, de term, de foto? is dat positief of negatief? waarom is dat? is het woord, de naam, logo, term of foto te gebruiken? tot waar gaat de 'rek' van deze zaken? zijn er negatieve ondertonen? etc. Dit alles om de communicatieve inspanningen van de opdrachtgever tot een minimum te beperken. Veel onderzoek vindt plaats online onder eigen bestanden. Het bedrijf heet: 'De wereld van ...' De opdrachtgever geeft hetgeen waarover hij meer wil weten bijv. de naam XX dan volgt het onderzoek met vergaande adviezen over 'de wereld van XX'.

Doelgroep:

consumenten maar in principe iedereen die als gebruiker of medewerker met een bepaalde naam, term, logo, slogan, foto, etc. wordt geconfronteerd.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

helemaal vrij; voorkeur gaat uit naar fris, modern, gestoeld op wetenschap en nieuwe inzichten. licht en makkelijk toegankelijk.

Koopster
  • Logo & Huisstijl # 239600 voor de wereld van ... wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Koopster:

      beste Leonard, ik heb een en ander nog eens over een andere boeg gegooid, benieuwd wat je ervan vindt.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 236843 voor de wereld van ... wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Koopster:

      Beste Leonard, een mensenhoofd in draad/3D gaat niet lukken, niet in Illustrator iig...heb een variatie op het thema gemaakt, misschien is het wat...

    2. puertodemogan374 zegt :

      Dag koopster, dank je wel voor je ontwerp. Het is al veel meer in de richting, alleen voelt het nog niet helemaal goed. Misschien een beetje te los, te veel verschillende onderdelen en wellicht ook wel een beetje ingewikkeld met al die kleurendraden. Hartelijke groet, leonard

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 235440 voor de wereld van ... wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer Koopster:

      Opzetje met een minimalistische insteek, aanpassingen of varianten zijn uiteraard mogelijk. Hoor graag van u.

    2. puertodemogan374 zegt :

      Dag koopster, de wereld van impliceert vooral de gedachtenwereld van een persoon. Het gaat dus om gedachten en gevoelens. we proberen die uitkomsten te koppelen aan hersenonderzoek. Een aardbol alleen is dus onvoldoende. Sorry. Hartelijke groet, leonard

    3. puertodemogan374 zegt :

      misschien kan de wereldbol een mensenhoofd van draad worden? krijgen we dan iets anders? we werken ook met kleuren. van heel negatief naar heel positief. dat zou het ontwerp ook aantrekkelijker maken.
      hoop dat je je nog een keertje in wilt verdiepen.
      hartelijke groet,

      leonard

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network