Doorbreek vaste habitZ! Ontwerp een logo en huisstijl voor habitZ!

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: margarita
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 150.00
 • Datum start : 21-08-2014 11:28
 • Datum einde : 04-09-2014 11:25
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 41
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ontwikkel een toegankelijk,fris, simpel doch tijdloos logo en bijpassende huisstijl voor habitZ, een in-house (!) marketing en communicatie bureau waarbij de innovatieve kracht ligt in de combinatie adviseren én concreet implementeren.

Bedrijfsomschrijving:

habitZ is een marketing communicatie bureau geïnspireerd door Stephen R. Covey's boek, The 7 Habits of Highly Effective People. Waar bij traditionele reclamebureaus de projectmanagers en accountmanagers nog de tussenpersonen vormen tussen klant en bureau, zal de marketing en communicatie specialiste van habitZ zich voor een aantal uren/dagdelen/periode laten inhuren om direct bij de klant alle voorkomende marketing en communicatie activiteiten te verrichten van het o.a. schrijven van corporate identity plannen, nieuwsbrieven en webteksten tot het maken van posters, leaflets of onderhouden van websites en social media.

Doelgroep:

habitZ richt zich op scholen waar schoolbesturen nog geen marketing/PR beleid hebben geformuleerd, geen specifiek marketing budget hebben vastgesteld en waar intern geen specifiek marketing en communicatie geschoold personeel aanwezig is.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Kleuren: leef je uit - conform geformuleerde behoefte
Lettertype: prettig leesbaar en geschikt voor e-mail templates/websites
Pay off: bedenk een originele ladingdekkende slogan
Must haves: laat je inspireren door steekwoorden als inhouse, pragmatisch (niet alleen adviseren maar ook direct doen/uitvoeren), de 7 habits, samenwerken, (klant)vriendelijk, open

In de bijlage ideeën en eigen probeersels. Wie o wie helpt habitZ aan een logo en huisstijl!!
Laatste dag!!

Mooiniet
 • Logo & Huisstijl # 373561 voor Doorbreek vaste habitZ! Ontwerp een logo en huisstijl voor habitZ! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Mooiniet:

   Hallo Margarita,
   Bijgaand een voorstel voor een logo met huisstijl.
   Voor het logo heb ik gekozen voor een letter met ronde vormen en een milde schreef. Deze is goed leesbaar, serieus en vriendelijk.
   Er is geen apart beeldmerk, maar in de hoofdletter Z is een zeven verwerkt en maakt een herkenbaar logo.
   Deze strakke vom uit de Z is verwerkt in de huisstijl.
   Graag hoor ik of het logo aansluit bij de wensen, aanpassingen zijn altijd mogelijk.
   Vriendelijke groet,
   Jorina - Mooiniet

  2. Mooiniet zegt

   Hallo Margarita,
   Dank voor je positieve beoordeling. Mocht er nog iets zijn dat je veranderd wilt zien om het meer passend te maken bij je wensen, kun je het me altijd laten weten.
   Vriendelijke groet,
   Jorina - mooiniet

  3. margarita zegt :

   Hallo Jorina, Hartelijk dank voor je mooie ontwerp! Ik was bijzonder gecharmeerd van je typografie (goed ingespeeld op schoolse karakter) en de verwerking van de 7 in de Z. De kleurstelling is degelijk, zou sprankelijker en opzichtiger kunnen en mogen. Beeldmerk is niet duidelijk aanwezig zoals je schreef, ben ik doorgaans wel fan van. Pay off is erg lang, maar valt ook niet mee. De samenhang van de onderdelen is mooi in balans.

   Door voortschrijdend inzicht ben ik zelf ook aan het tekenen geweest en deze schetsjes toegevoegd als bijlage in de wedstrijd. Het inhouse karakter zou ik graag duidelijker naar voren willen komen (visueel) en daardoor krijg je ook wat meer een gekaderd/geborgen karakter van een logo. De Z zou in een dak/muur verweven kunnen worden of een grafische 7/Z.

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network