Een fris, strak, maar professioneel logo voor een (medisch) pedicure praktijk

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

Behoefte:

Ontwikkel een logo voor een (medisch) pedicure praktijk. De stijl mag strak zijn maar moet professioneel overkomen. Ik wil het logo gaan gebruik in mijn schriftelijke communicatie maar ook op mijn auto en bij mijn praktijk.

Bedrijfsomschrijving:

Mijn pedicure praktijk heet ViaVoet Pedicure Praktijk, mijn naam is Wendy van Vianen, 45 jaar. Ik wil ook producten voor de voet gaan verkopen onder de noemer: verWENDYvoet bij ViaVoet. Momenteel ben ik nog in opleiding voor pedicure. In januari heb ik mijn laatste examen en ga dan meteen door voor de opleiding Medisch Pedicure.

Doelgroep:

Iedereen die het belang inziet van goede voetverzorging behoort tot de doelgroep. Dat kunnen zijn: sporters, mensen met een staand beroep maar ook mensen die graag hun voeten willen laten verwennen/verzorgen. Als ik mijn medisch heb gehaald dan behoren diabetici en mensen met reumatische aandoeningen ook tot mijn doelgroep.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

In de praktijk voer ik de kleuren lichtblauw, wit, grijs.
Ik ben zeker niet op zoek naar een logo met sierlijke uithalen. Wellicht van de 2 V's een paar leuke voeten maken. Ik hou van strak en modern. VerWENDYvoet niet in het logo verwerken maar wil ik ooit ergens als losse kreet gebruiken op bijvoorbeeld afsprakenkaartjes of op de verkoop-kast.

Social Network