Een moderne zakelijke huisstijl en logo voor onze mediationpraktijk

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: InOverleg
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 100.00
 • Datum start : 15-02-2014 20:32
 • Datum einde : 19-03-2014 20:22
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf; moet ook in wordpress kunnen worden gebruikt
 • Relevante bestanden:
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 55
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

AANVULLING:
We merken dat we in veel logo's toch ( in overleg) zijnde personen terug zien komen. We zijn eigenlijk op zoek naar iets dat meer abstract is, bijv. een " moeten bewegen", verbinding zoeken, een inspanning verrichten om uiteindelijk in overleg met elkaar te komen en in overleg met elkaar de
toekomst tegemoet te zien. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een beeltenis van een brug (verbintenis met elkaar zoeken om met elkaar in overleg te gaan), misschien zelfs een berg (gezamenlijk de top van een berg bereiken om naar de andere kant, de toekomst te kijken) of iets met roeien (je hebt elkaar en het overleg samen nodig om vooruit te komen). Uiteraard zijn andere ideeën meer dan welkom.
Wij zoeken een moderne strakke huisstijl voor onze mediationpraktijk "In Overleg".
Het logo moet een beweging kunnen uitbeelden, van een conflictsituatie naar een toekomst waarbij partijen gezamenlijk verder kunnen. Het logo/de huisstijl moet abstract zijn, dwz geen beeltenis van bijv. 2 of 3 mensen die overduidelijk met elkaar in overleg zijn/ruzie hebben. De naam " In Overleg" moet in het logo/de huisstijl voorkomen, om het als geheel onderscheidend te maken. Eventueel willen we de mogelijkheid ook hebben om er een pay-off/slogan aan toe te voegen (bijv. "in vertrouwen naar de toekomst" of "scheidingsspecialisten en mediators" maar de uiteindelijke tekst kan nog wijzigen).
Het logo moet in elk geval de kleur blauw als boventoon hebben.

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn een mediationpraktijk van 2 personen gericht op het bemiddelen bij mensen die met elkaar in conflict zijn. Onze focus ligt op echtscheidende mensen met kinderen, conflicten in het onderwijs en conflicten in de zorg. Wij laten mensen hun boosheid en andere emoties uiten en zorgen voor een omgeving waarin vervolgens de partijen weer met elkaar in overleg kunnen komen zodat ze zonder conflict hun toekomst tegemoet kunnen gaan. Men moet echter, als ze met een mediationtraject aanvangen, de nadrukkelijke wens hebben om er samen uit te komen. Wij als mediator zijn procesbegeleider, wij geven partijen niet de oplossingen voor hun conflict mee.

Doelgroep:

Onze doelgroep bestaat uit mensen die zich in een conflictsituatie bevinden, eea beperkt tot scheidende ouders en conflicten in de zorg of onderwijs zoals artsen in een maatschap onderling, arts-patient, onderwijzer - ouder, directie-onderwijzer etc.. Men moet echter, als ze met een mediationtraject aanvangen, de nadrukkelijke wens hebben om er samen uit te komen.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

De basiskleur moet blauw zijn. Het kan bestaan uit meerdere kleuren blauw evt met een andere, frisse kleur gecombineerd, of in combinatie met zwart/antraciet (bijv. de tekst " In Overleg" of de evt pay off/slogan).

IN de relevante bestanden hebben we een paar voorbeelde van logo's opgenomen die ons aanspreken.

Social Network