Fris en innovatief logo en huisstijl voor Pieters Marketing Advies

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: henkpieters
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 300.00
 • Datum start : 29-09-2009 22:08
 • Datum einde : 13-10-2009 22:08
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,psd,ai,pdf
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 98
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Ik ben op zoek naar een logo en huisstijl om een nieuwe frisse start te maken. Uiteraard passend bij mijn activiteiten (marketing, innovatie, klantcontact, internet) maar vooral verfrissend, verrassend,innovatief,en uitdagend. Dus geen 13 in een dozijn en geen saai logo. Durf jezelf te overtreffen, maak iets wat eigenlijk net over de top is en doe er dan nog een schepje bovenop. Succes!

Bedrijfsomschrijving:

Ik ben zelfstandig marketing adviseur(zzp)gespecialiseerd in merkmanagement, innovatie, klantcontact en multichannel marketing. Al meer dan 15 jaar werk ik als marketeer in verschillende branches (kaas, o.a. Slankie en Frico), telecom en internet (o.a. Scarlet) en financiele dienstverlening (Ditzo, ING). Zie verder de powerpoint presentatie over Pieters Marketing Advies in de bijlage.

Doelgroep:

Opdrachtgevers/beslissers/eigenaren die een marketingproject willen realiseren binnen hun organisatie. Voorbeelden van projecten:
1. Het ontwikkelen en introduceren van een innovatief product of dienst
2. Centraal stellen van de klant in de organisatie en het inrichten van het bijbehorende klantcontact

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Dit is volkomen vrij. Tot nu toe maak ik gebruik van rood en blauw, de meest gebruikte kleuren in logo's maar dit hoeft dus niet.

uittniets.nl
 • Logo & Huisstijl # 458 voor Fris en innovatief logo en huisstijl voor Pieters Marketing Advies wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer uittniets.nl:

   Dag Henk,

   mijn final schetsvoorstel voor het logo. Zie implementatie op verschillende middelen. Het logo is wat je krijgt als je het mooi vind.

   Veel succes met de keuze van het juiste logo. Ik heb hierbij rekening gehouden met de toepasbaarheid van het logo. En ik denk economisch met je mee, ivm drukwerkkosten. Mijn binnendruk is natuurlijk optioneel.

   Met vriendelijke groeten,

   Jorge Jordan.

  2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 362 voor Fris en innovatief logo en huisstijl voor Pieters Marketing Advies wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer uittniets.nl:

   Eigen marketing communicatiemiddel

  2. henkpieters zegt :

   Hoi Jorge,

   Leuk idee. Allemaal plaatjes waarin het misgaat en dan het antwoord van Pieters Marketing Advies. Voetbal vind ik ook top dus dat past wel. Marketing, Innovatie, Klantcontact valt weg voor mij op dit plaatjje. Groeten, Henk.

  3. uittniets.nl zegt

   Dag Henk,

   thanks voor je input. Ik denk dat dit plaatjes iets te meer afleid van het merkteken-ontwikkeling. Als de keuze op mijn merkteken valt, dan kunnen we betere vlakverdelingen en posities bedenken.

   Ik kom nog wel met een betere uitwerken van de P.

   Groeten, Jorge.

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

 • Logo & Huisstijl # 335 voor Fris en innovatief logo en huisstijl voor Pieters Marketing Advies wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer uittniets.nl:

   Na lang zoeken uiteindelijk het antwoord: Pieters Marketing Advies.

  2. henkpieters zegt :

   Hoi uittniets.nl,

   Het grappige hieraan is dat in marketing gesproken wordt over de 4 p's van marketing (product, prijs, promotie en plaats). Vergeet al deze P's en kies voor de P van Pieters :)

   Het is leuk gevonden dat de tekst Pieters Marketing Advies door de P loopt. Om mijn activiteiten krachtiger neer te zetten, is het een optie om onder de P een soort pay off te zetten: marketing&innovatie&klantcontact ?

   Henk
   PS
   Het moet eigenlijk 3 sterren zijn maar ik kan het niet meer aanpassen.


  3. uittniets.nl zegt

   Dag Henk,

   Wat-O-Wat moet je nu doen om je product/dienst beter te kunnen promoten en af te nemen? Het antwoord, Pieters Marketing Advies.

   Ben zelf benieuwd hoeveel P's er nog gaan komen. Ik heb gekozen voor de Georgia als lettertype.
   Hij is gemaakt voor DUIDELIJKHEID, dus het antwoord is Georgia. In verschillende formaten, print of op het scherm en hij word gratis op ieder computersysteem voor geinstalleerd.

   Met vriendelijke groeten,

   Jorge.

  4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network