Gezocht: Logo & Huisstijl voor een nieuw kantoor gespecialiseerd in administratie en belastingadvies

Wedstrijd gegevens:

 • Wedstrijd van: Finsecure
 • Categorie: Logo & Huisstijl
 • Totaal budget: € 291.60
 • Datum start : 04-06-2014 22:47
 • Datum einde : 11-06-2014 22:46
 • Status : Beëindigd
 • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf / tif
 • Relevante bestanden: Geen
 • Beschikbare talen:
 • Aantal inzendingen: 34
 • Respons opdrachtgever:
  laag hoog

Behoefte:

Wij zijn FinSecure een startende onderneming op het gebied van Administraties en Belastingadvies. Voor onze onderneming zijn wij op zoek naar een stijlvol, fris maar bovenal volwassen logo met een matchende huisstijl.

Met het merk FinSecure willen wij staan voor financiële zekerheid voor onze cliënten in de administratie en richting de fiscus. Daarin is het voor ons belangrijk dat het hoofdlettergebruik in stand blijft, of in ieder geval op een andere manier het onderscheid tussen Fin en Secure blijft bestaan. Mocht dit verder benadrukt kunnen worden door bijvoorbeeld kleurgebruik of andere teksteffecten gaan wij hier graag in mee.

Daarnaast zouden wij het op prijs stellen als de tekst Administraties en Belastingadvies in het logo verwerkt kunnen worden. Wellicht eronder in normale tekst om geen misverstanden te laten ontstaan over onze diensten.

Daarnaast is financiële zekerheid voor ons een belangrijke begrip/slogan welke bijvoorbeeld niet zou misstaan op een achterzijde van onze kaartjes. Het kleurgebruik moet wel overeenstemmen met dit imago. Derhalve bij voorkeur geen schreeuwende/overheersende kleuren.

Als kantoor zullen wij zowel de zakelijke markt (MKB) als particulier willen aanspreken. Hierin hanteren wij een moderne werkstijl en trachten wij voorop te lopen in o.a. technische ontwikkelingen.

Huisstijl + logo willen wij kunnen gebruiken op briefpapier, kaartjes, enveloppe en website.

Alvast bedankt voor de ingezonden ontwerpen wij zien ze met smart tegemoet!

Met vriendelijke groet,

FinSecure

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn een onderneming op het gebied van administraties en belastingadvies. Binnen deze markt bedienen wij zowel particulieren als MKB ondernemers. Voor ons is het belangrijk een omgeving van vertrouwen te creëren waardoor onze cliënten zich kunnen richten op de zaken die voor hen belangrijk zijn en zich geen zorgen te hoeven maken over de financiën.

Wij doen dit door de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied te volgen en de beste software te gebruiken. Hiermee kunnen wij een gedegen en professioneel product in de markt zetten.

De kernwoorden van onze onderneming zijn vertrouwen, ontzorgen en financiële zekerheid.

Doelgroep:

MKB & Particulieren.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Bij voorkeur geen schreeuwerige en overheersende kleuren.
Het is van belang dat het logo vertrouwen en volwassenheid weet uit te stralen.

Daarnaast is het onderscheid en de samenhang tussen Fin en Secure belangrijk. Financiele zekerheid is dat erin moet worden teruggevonden. Het hoofdlettergebruik of onderscheid is daarin belangrijk om verwarring te voorkomen en het te laten lezen als F. Insecure.

Social Network