ClickCease Ontwerpen van BlackFish - Gezocht: Logo & Huisstijl voor een nieuw kantoor gespecialiseerd in administratie en belastingadvies

Gezocht: Logo & Huisstijl voor een nieuw kantoor gespecialiseerd in administratie en belastingadvies

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Finsecure
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 291.60
  • Datum start : 04-06-2014 22:47
  • Datum einde : 11-06-2014 22:46
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf / tif
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 34
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Wij zijn FinSecure een startende onderneming op het gebied van Administraties en Belastingadvies. Voor onze onderneming zijn wij op zoek naar een stijlvol, fris maar bovenal volwassen logo met een matchende huisstijl.

Met het merk FinSecure willen wij staan voor financiële zekerheid voor onze cliënten in de administratie en richting de fiscus. Daarin is het voor ons belangrijk dat het hoofdlettergebruik in stand blijft, of in ieder geval op een andere manier het onderscheid tussen Fin en Secure blijft bestaan. Mocht dit verder benadrukt kunnen worden door bijvoorbeeld kleurgebruik of andere teksteffecten gaan wij hier graag in mee.

Daarnaast zouden wij het op prijs stellen als de tekst Administraties en Belastingadvies in het logo verwerkt kunnen worden. Wellicht eronder in normale tekst om geen misverstanden te laten ontstaan over onze diensten.

Daarnaast is financiële zekerheid voor ons een belangrijke begrip/slogan welke bijvoorbeeld niet zou misstaan op een achterzijde van onze kaartjes. Het kleurgebruik moet wel overeenstemmen met dit imago. Derhalve bij voorkeur geen schreeuwende/overheersende kleuren.

Als kantoor zullen wij zowel de zakelijke markt (MKB) als particulier willen aanspreken. Hierin hanteren wij een moderne werkstijl en trachten wij voorop te lopen in o.a. technische ontwikkelingen.

Huisstijl + logo willen wij kunnen gebruiken op briefpapier, kaartjes, enveloppe en website.

Alvast bedankt voor de ingezonden ontwerpen wij zien ze met smart tegemoet!

Met vriendelijke groet,

FinSecure

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn een onderneming op het gebied van administraties en belastingadvies. Binnen deze markt bedienen wij zowel particulieren als MKB ondernemers. Voor ons is het belangrijk een omgeving van vertrouwen te creëren waardoor onze cliënten zich kunnen richten op de zaken die voor hen belangrijk zijn en zich geen zorgen te hoeven maken over de financiën.

Wij doen dit door de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied te volgen en de beste software te gebruiken. Hiermee kunnen wij een gedegen en professioneel product in de markt zetten.

De kernwoorden van onze onderneming zijn vertrouwen, ontzorgen en financiële zekerheid.

Doelgroep:

MKB & Particulieren.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Bij voorkeur geen schreeuwerige en overheersende kleuren.
Het is van belang dat het logo vertrouwen en volwassenheid weet uit te stralen.

Daarnaast is het onderscheid en de samenhang tussen Fin en Secure belangrijk. Financiele zekerheid is dat erin moet worden teruggevonden. Het hoofdlettergebruik of onderscheid is daarin belangrijk om verwarring te voorkomen en het te laten lezen als F. Insecure.

BlackFish
  • Logo & Huisstijl # 347597 voor Gezocht: Logo & Huisstijl voor een nieuw kantoor gespecialiseerd in administratie en belastingadvies  wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BlackFish:

      Beste,

      Hier heeft u de huisstijl.

      Met vriendelijke groet,

      Greg

    2. BlackFish zegt

      Zijn er dingen die ik kan aanpassen?

    3. Finsecure zegt :

      Beste Greg,

      Wat jij zou kunnen aanpassen is het volgende:
      Op dit moment is het logo op de stijl erg aanwezig. Binnen de financiële branche is het belangrijk dit soort uitingen juist op een iets subtielere manier te doen. Dat wil zeggen op briefpapier bijvoorbeeld. slechts een klein logo in een van de hoeken

      Daarnaast zagen wij dat er nu Administraties en Belastingadviezen onder het logo staat. Dit zou moeten zijn Administraties en Belastingadvies.

      Verder is de kleur blauw achterop een brief of kaartje wat ons betreft te overheersend. Wij willen naar een wit kaartje toe waar bijvoorbeeld op alleen de achterkant een logo en voorzijde slechts de naam staat.

      Verder geven de voorbeelden een goede indruk van de huisstijl. Vooral de app vinden we een sterke uitstraling hebben, daar misstaat de blauwe kleur juist niet.

      Hopelijk kun je zo verder, vragen mag je altijd stellen.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 347529 voor Gezocht: Logo & Huisstijl voor een nieuw kantoor gespecialiseerd in administratie en belastingadvies  wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BlackFish:

      Beste,

      Bij deze enkele aanpassingen, het was me inderdaad niet helemaal duidelijk bij het lezen van de briefing.

      Vriendelijke groet,

      Greg.

    2. Finsecure zegt :

      Beste Greg, Design 2 en 4 hebben inderdaad het effect wat wij bedoelen. Design 4 geniet hierin de voorkeur. Wel zouden wij secure er iets meer uit willen laten springen. Wellicht ook blauw maken en de tekst eronder een andere of dezelfde tint? Hoe zou jij vanuit model 4 werkend een huisstijl ontwikkelen?

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 347451 voor Gezocht: Logo & Huisstijl voor een nieuw kantoor gespecialiseerd in administratie en belastingadvies  wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer BlackFish:

      Beste,

      Ik heb de kleuren blauw en bruin/grijs gebruikt. Ik heb blauw gebruikt omdat, dit de kleur is van vertrouwen. Bruin/grijs straalt zekerheid en bescherming uit. Daarnaast heb ik het simpel en strak gehouden.

      Graag wat feedback!

      Greg.

    2. Finsecure zegt :

      Beste Greg,

      De kleurstelling kan ik mij in vinden. Alleen gebeurd er nu waar ik bij de must have's aangeef dat te willen voorkomen. IPV FinSecure leest de naam nu F. Insecure (wellicht hebben wij dit niet duidelijk verwoord, als dat zo is hoor ik het graag). Wat een hele andere uitstraling geeft natuurlijk! Kortom de opstellen kunnen wij ons goed in vinden, maar op dit moment geeft dit het verkeerde resultaat.

    3. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network