ClickCease Ontwerpen van raysudmeijer - Gezocht: spannend logo & huisstijl voor 'De Bolderboks'

Gezocht: spannend logo & huisstijl voor 'De Bolderboks'

Wedstrijd gegevens:
Pakket brons

  • Wedstrijd van: MichelleH
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 319.00
  • Datum start : 18-09-2014 11:34
  • Datum einde : 02-10-2014 11:29
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 23
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

'De Bolderboks' is Achterhoeks/Twents voor 'druktemaker' en richt zich op alles wat komt kijken bij kinderverjaardagen (4 tot 12 jaar): complete kinderfeestjes, traktaties en materiaalverhuur. Echter, bij ons geen zoetsappige prinsessenfeestjes, barbies of roze muffins om te trakteren. Wij staan voor spanning & sensatie! Denk hierbij aan een detective feest, movie-night, monsterfeest, griezeltocht, zombiespel etc. Onze hoofddoelgroep is dus kinderen van 4 tot 12 jaar, waardoor het logo niet té griezelig en eng kan zijn. Echter, wij sluiten de doelgroep van volwassenen niet geheel uit voor materiaalverhuur en spooktochten, dus moet het logo ook zeker niet te kinderlijk zijn en ook voor volwassenen aantrekkelijk zijn. Ons perfecte logo is creatief, opvallend en straalt dus uit dat onze diensten en producten spannend zijn voor jong en oud!

Bedrijfsomschrijving:

Doelgroep:

Kleuren, favoriete logo's, must haves

raysudmeijer
  • Logo & Huisstijl # 387933 voor Gezocht: spannend logo & huisstijl voor 'De Bolderboks' wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer raysudmeijer:

      hier ook nog even een voorbeeld van het visitekaartje om te laten zien dat jullie kunnen variëren in de huisstijl en dat je thema gericht kunt werken.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 387915 voor Gezocht: spannend logo & huisstijl voor 'De Bolderboks' wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer raysudmeijer:

      Bij deze nog een voorstel waarin ik wil laten zien dat jullie de huisstijl helemaal op thema kunnen inrichten.

    2. MichelleH zegt :

      Leuk en creatief ontwerp! Hiermee kunnen we ook inderdaad alle kanten op. We zijn erg enthousiast, maar er zijn meerdere ontwerpen in de wedstrijd die ons erg aanspreken. Moeilijke keuze dus!

      Groetjes, Michelle

    3. raysudmeijer zegt

      Hoi Michelle, ik ben blij dat jullie zo enthousiast zijn. Als je nog voorbeelden wilt zien hoe jullie huisstijl of promotiematerialen er uit komen te zien met deze Bolderboks laat het me dan even weten.

    4. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 387902 voor Gezocht: spannend logo & huisstijl voor 'De Bolderboks' wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer raysudmeijer:

      Bij deze mijn voorstel voor uw logo. Ik ben uitgegaan van de doelgroep die bepaalt of ze gebruik willen maken van jullie dienst...en dat zijn de ouders. Daarbij heb ik mijzelf de vraag gesteld wat zij dan aantrekkelijk vinden, maar dat ook aanslaat bij hun kinderen. Ik ben uitgekomen op een cartoonachtige stijl met als basis een figuurtje dat op verschillende manieren is uit te beelden/vorm te geven. Met dit figuurtje en stijl kan er dan de wereld van de Bolderboks gecreërd worden. De Bolderboks wordt dan niet alleen een betekenis, maar ook een geheel eigen plek waar geweldige avonturen beleefd kunnen worden. Zo geef je ouder en kinderen het gevoel dat ze meegezogen worden naar de wereld van de Bolderboks. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en figuren kun je alles in verschillende thema’s vormgeven en sluit het naadloos aan bij de verschilende leefdtijdsgroepen. Maar belangrijker is dat de ouders weten dat hun kinderen een waanzinnige tijd te wachten staat waar ze nog lang over na zullen praten...want ze zijn in de wereld van de Bolderboks geweest. Daarom heb ik specifiek één figuurtje bedacht die dat idee moet weergeven.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network