Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

Behoefte:

Wij zoeken een update van ons logo en de huisstijl; waarin we het goede uit het verleden meenemen en in de toekomst ook in andere sectoren tot uiting kunnen brengen (bijvoorbeeld IT/farmacie/medisch personeel).

Het is de bedoeling dat er een logo komt voor al onze werkmaatschappijen (Van Hattem Infratech, VHI Uitzendbureau, Salland Intertech en Van Hattem Works).

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn Van Hattem Infratech B.V. en ontlenen ons bestaansrecht al meer dan 20 jaar door technisch personeel (lassers, ijzerwerkers en ander voorkomend technisch personeel) te leveren voor grote projecten, zoals bijvoorbeeld het London Eye (Millenium Wheel), het vernieuwen van de Merwedebrug, wat de Noord-Brabant met Zuid-Holland verbindt via de A27 of grote offshore projecten, zoals recent een windmolenpark voor de kust van Schotland.

Van Hattem Infratech wil iedere medewerker en opdrachtgever de mogelijkheid geven om het beste uit zichzelf te halen. Van Hattem Infratech ondersteunt hen, doordat wij betrouwbaar en verregaand gespecialiseerd zijn in wat we doen en de beste omgeving daartoe faciliteren.
Voor opdrachtgevers betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, hen maximaal risico’s uit handen nemen en hen helpen, altijd.
Voor onze mensen betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, goed werkgeverschap bieden op basis van respectvolle omgang en hen helpen, altijd. Wij stellen onze mensen in staat zich te ontwikkelen, te specialiseren en te onderscheiden om zo van meerwaarde te blijven voor opdrachtgevers.
Als je bij ons binnen bent, ben je binnen en staan wij als een leeuw naast- en als het nodig is ook voor- en achter elkaar om elkaar te helpen.

Doelgroep:

Onze doelgroepen zijn onze opdrachtgevers aan de ene kant. Daar hebben we al langdurige relaties mee en dat is de top van de industriële wereld in Nederland, Allseas, Huisman Kranenbouw, Mercon, HSM en IHC. Voor hen is herkenbaarheid belangrijk.
Aan de andere kant zijn onze mensen ons beste visitekaartje. Zij werken fysiek hard aan grote staalconstructies. Gespecialiseerd (vakbekwaam), werken graag samen, trots, ambitieus en betrouwbaar.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Creator
 • Logo & Huisstijl # 1095742 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Creator:

   Dank voor uw beoordeling en graag gedaan. Dat kan op verschillende manieren, zie bijlage. Bovenste versie is voortbordurend op eerder upgeloade versie. De onderste 2 zijn nog varianten waarbij je de vlakken transparant over elkaar zet. Ik kijk uit naar uw reactie.

   Met vriendelijke groet,
   Ted

  2. Creator zegt

   Oh en nu ik toch uw aandacht heb ;-) Het logo is opgebouwd uit een pijlers, die pijlen vormen, naar voren, dus toekomstgericht. Iets anders positiefs kon ik niet uit uw oude logo halen, sorry. En wat ik zo om me heen zie doet mij veel te veel denken aan, zoals ik al eerder zei, een recyclingbedrijf (google op "logo recyclingbedrijf"), handelsbedrijf (in- en verkoop, google op "logo trade company") en heel veel shutterstock logo's met een kleine twist.

   Groet, Ted

  3. Tjendol zegt

   Dear VanHattem,

   Ted is saying some designers use shutterstock and make a little twist on it.

   But mister Ted himself won the contest Deco Store and these branches he used in his design are as well stock from FREEPIK!!

  4. Creator zegt

   Haha wat een minne reactie. Duidelijk van iemand die zich aangesproken voelt en die lekker anoniem wat wil roeptoeteren. Ik vermoed dat ik ook wel weet van wie...

  5. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

 • Logo & Huisstijl # 1095247 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer Creator:

   Bijgaand mijn deelname aan uw wedstrijd. Logo met gebruik makend van pijlen maar niet in de sfeer van een handels- of recyclingbedrijf. Benieuwd naar uw reactie,

   Mvrgr Ted

  2. VanHattemInfratech zegt :

   Beste Ted,
   Dank voor je moeite en inzending. Deze kunnen we zeer waarderen. Hoe zou je het voor je zien met de naam van "Van Hattem Infratech Uitzendbureau"? Alvast dank voor je moeite!

  3. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

Social Network