ClickCease Ontwerpen van HEINkoppen - Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl!

Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

Behoefte:

Wij zoeken een update van ons logo en de huisstijl; waarin we het goede uit het verleden meenemen en in de toekomst ook in andere sectoren tot uiting kunnen brengen (bijvoorbeeld IT/farmacie/medisch personeel).

Het is de bedoeling dat er een logo komt voor al onze werkmaatschappijen (Van Hattem Infratech, VHI Uitzendbureau, Salland Intertech en Van Hattem Works).

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn Van Hattem Infratech B.V. en ontlenen ons bestaansrecht al meer dan 20 jaar door technisch personeel (lassers, ijzerwerkers en ander voorkomend technisch personeel) te leveren voor grote projecten, zoals bijvoorbeeld het London Eye (Millenium Wheel), het vernieuwen van de Merwedebrug, wat de Noord-Brabant met Zuid-Holland verbindt via de A27 of grote offshore projecten, zoals recent een windmolenpark voor de kust van Schotland.

Van Hattem Infratech wil iedere medewerker en opdrachtgever de mogelijkheid geven om het beste uit zichzelf te halen. Van Hattem Infratech ondersteunt hen, doordat wij betrouwbaar en verregaand gespecialiseerd zijn in wat we doen en de beste omgeving daartoe faciliteren.
Voor opdrachtgevers betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, hen maximaal risico’s uit handen nemen en hen helpen, altijd.
Voor onze mensen betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, goed werkgeverschap bieden op basis van respectvolle omgang en hen helpen, altijd. Wij stellen onze mensen in staat zich te ontwikkelen, te specialiseren en te onderscheiden om zo van meerwaarde te blijven voor opdrachtgevers.
Als je bij ons binnen bent, ben je binnen en staan wij als een leeuw naast- en als het nodig is ook voor- en achter elkaar om elkaar te helpen.

Doelgroep:

Onze doelgroepen zijn onze opdrachtgevers aan de ene kant. Daar hebben we al langdurige relaties mee en dat is de top van de industriële wereld in Nederland, Allseas, Huisman Kranenbouw, Mercon, HSM en IHC. Voor hen is herkenbaarheid belangrijk.
Aan de andere kant zijn onze mensen ons beste visitekaartje. Zij werken fysiek hard aan grote staalconstructies. Gespecialiseerd (vakbekwaam), werken graag samen, trots, ambitieus en betrouwbaar.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

HEINkoppen
  • Logo & Huisstijl # 1097550 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 1097549 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network