Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl!

Wedstrijd gegevens:
Pakket goud

Behoefte:

Wij zoeken een update van ons logo en de huisstijl; waarin we het goede uit het verleden meenemen en in de toekomst ook in andere sectoren tot uiting kunnen brengen (bijvoorbeeld IT/farmacie/medisch personeel).

Het is de bedoeling dat er een logo komt voor al onze werkmaatschappijen (Van Hattem Infratech, VHI Uitzendbureau, Salland Intertech en Van Hattem Works).

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn Van Hattem Infratech B.V. en ontlenen ons bestaansrecht al meer dan 20 jaar door technisch personeel (lassers, ijzerwerkers en ander voorkomend technisch personeel) te leveren voor grote projecten, zoals bijvoorbeeld het London Eye (Millenium Wheel), het vernieuwen van de Merwedebrug, wat de Noord-Brabant met Zuid-Holland verbindt via de A27 of grote offshore projecten, zoals recent een windmolenpark voor de kust van Schotland.

Van Hattem Infratech wil iedere medewerker en opdrachtgever de mogelijkheid geven om het beste uit zichzelf te halen. Van Hattem Infratech ondersteunt hen, doordat wij betrouwbaar en verregaand gespecialiseerd zijn in wat we doen en de beste omgeving daartoe faciliteren.
Voor opdrachtgevers betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, hen maximaal risico’s uit handen nemen en hen helpen, altijd.
Voor onze mensen betekent dit dat wij een betrouwbare partner zijn, goed werkgeverschap bieden op basis van respectvolle omgang en hen helpen, altijd. Wij stellen onze mensen in staat zich te ontwikkelen, te specialiseren en te onderscheiden om zo van meerwaarde te blijven voor opdrachtgevers.
Als je bij ons binnen bent, ben je binnen en staan wij als een leeuw naast- en als het nodig is ook voor- en achter elkaar om elkaar te helpen.

Doelgroep:

Onze doelgroepen zijn onze opdrachtgevers aan de ene kant. Daar hebben we al langdurige relaties mee en dat is de top van de industriële wereld in Nederland, Allseas, Huisman Kranenbouw, Mercon, HSM en IHC. Voor hen is herkenbaarheid belangrijk.
Aan de andere kant zijn onze mensen ons beste visitekaartje. Zij werken fysiek hard aan grote staalconstructies. Gespecialiseerd (vakbekwaam), werken graag samen, trots, ambitieus en betrouwbaar.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

lottehiemstra.nl
 • Logo & Huisstijl # 1093691 voor Help ons met een update van ons logo en bijpassende huisstijl! wedstrijd Klacht indienen
  1. Toelichting van de designer lottehiemstra.nl:

   Van Hattem is... het juiste personeel koppelen aan het juiste project op de juiste tijd en plaats, mét ruimte om te ontwikkelen, om te groeien. Dat zie je terug in het logo.

   Het logo bestaat uit losse onderdelen, die samen een geheel vormen, maar ook nog kunnen ontwikkelen.

   De kleuren zijn gebaseerd op dat wat er al was, maar bewust dieper van kleur gemaakt. Dit maakt dat het geheel stoerder wordt, wat beter past bij de sectoren waarin Van Hattem werkzaam is. De nieuwe kleuren zorgen er ook voor dat de stijl meer in het oog springt/meer opvalt, zeker ten opzichte van de concurrentie.

   Ik ben benieuwd naar jullie reactie!

   Groet, Lotte

  2. VanHattemInfratech zegt :

   Beste Lottehiemstra.nl,
   Dank voor je inzending! Het lettertype spreekt ons aan, echter missen we nog een beeldmerk/logo en qua kleurstelling denken we meer eenheid te krijgen door bijvoorbeeld het hetzelfde lettertype in andere kleuren te houden. Maar het shirt spreekt ons wel aan op deze manier! Veel succes en we hopen dat hier wat mee kan.

  3. Om commentaar te geven dient u eerst in te loggen.

Social Network