ClickCease Ontwerpen van Denker - Helpen maakt blij!!!

Helpen maakt blij!!!

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: Sandra Saraber
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 350.00
  • Datum start : 13-09-2021 14:45
  • Datum einde : 20-09-2021 00:00
  • Status : Beëindigd
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 46
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik zoek een logo die "Helpen maakt blij" opvallend vat en ik ben niet perse aan deze naam gebonden. Ik hou van rust in een logo, een verhaal, diepgang of dubbelzinnigheid. Rustige kleuren spreken mij aan.... Zen :-) Een logo waar ik meerdere kanten mee op kan: de zakelijke markt en ook de particulier! Ook de paarden mogen een plekje innemen in het logo maar geen hoofdrol spelen.

Bedrijfsomschrijving:

Bij 'Helpen maakt blij" richten we ons op de helpende hand die mensen elkaar kunnen bieden in grote en kleinere mate, soms gratis, soms niet, soms in geld, soms niet. Een kleine note tussendoor: ik ben niet perse gebonden aan de naam "helpen maakt blij"
Onze diensten worden "betaald" op basis van "vrijwillige bijdrage". Het gedachtengoed is dat de hulp altijd iets groter mag zijn dan de bijdrage. "Helpen maakt blij" kan zakelijk worden ingezet; tijdelijke of structurele ondersteuning bij kantoorwerkzaamheden of voor particulier, voor diegene die een handje hulp kan gebruiken bij een klusje. Helpen zorgt namelijk dat er gelukshormonen vrij komen en daar worden we blij van. Wij geloven dat de wereld mooier wordt met blije mensen.

We helpen ook met paarden... dat is onze andere "tak".... drukke mensen zijn zich te weinig bewust van de effecten op hun systeem van een druk bestaan. Samen met onze mini kudde 4 paarden helpen we mensen te ontspannen, thuis te komen bij zichzelf. Dat doen we dmv stiltewandelingen met de paarden, meditaties tussen de paarden, paardencoachsessies ter ondersteuning, en ponypraat speciaal om de kinderen bewust te maken van zichzelf en (de uitwerking van) hun gedrag...in samenwerking met de paarden.

Doelgroep:

Mensen die een druk leven hebben, moeite hebben om stil te zitten, alles wel even "fixen". Mensen die moeilijk kunnen ontspannen.

Doelgroep 20-ers tm 50-ers en kinderen

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Natuurlijke kleuren, verbinding, rust, blijdschap, less is more

Denker
  • Logo & Huisstijl # 1238017 voor Helpen maakt blij!!! wedstrijd Klacht indienen
    1. Sandra Saraber zegt :

      Hartelijk dank voor je inzending. Ik heb er meerdere gehad en die vallen meer in de smaak. Vervelend vind ik dat om te zeggen. Maar jouw logo neigt te veel naar zorg en dat denkt de lading niet. Dank je wel groetjes Sandra

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network