ClickCease Ontwerpen van SieZo - Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl

Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl

Wedstrijd gegevens:

  • Wedstrijd van: kdekeijzer
  • Categorie: Logo & Huisstijl
  • Totaal budget: € 200.00
  • Datum start : 07-12-2014 21:24
  • Datum einde : 21-12-2014 21:08
  • Status : Beëindigd
  • Benodigde formaten: jpg,ai,pdf, eps
  • Relevante bestanden: Geen
  • Beschikbare talen:
  • Aantal inzendingen: 38
  • Respons opdrachtgever:
    laag hoog

Behoefte:

Ik zoek een mooi, simpel, fris, puur en authentiek logo (en huisstijl) voor mijn organisatieadviesbureau met de naam "Kerne Organisatieadvies.

Ik wil het logo ook gaan gebruiken op mijn website (is in ontwikkeling: www.kerne.nl) en de evt. overige elementen op visitekaartje en briefpapier.

Zelf ben ik nog zoekende of ik alleen Kerne, of ook Kerne Organisatieadvies wil gebruiken in het logo. Ik dacht zelf aan Kerne als hoofdtitel, met Organisatieadvies er kleiner bij gezet (zoals nu op Kerne.nl).



Bedrijfsomschrijving:

Ik werk in mijn eigen bedrijf als facilitator om organisaties te helpen hun eigen ideeën en verbeterpotentieel in te zetten voor duurzame veranderingen die hen helpen toekomstbestendig te blijven.

Mijn overtuiging is dat de potentie altijd in de eigen organisatie aanwezig is en dat iedereen in de organisatie aan verbetering wil bijdragen. Mijn aanpak gaat altijd uit van gelijkwaardigheid tussen de partijen aan tafel, ook al is die in de echte organisatie hiërarchisch.

Mijn trajecten richten zich op het ontwikkelen van een organisatiestrategie en missie, teamontwikkeling, en op verbeteren van bestaande knelpunten in bedrijfs- en klantprocessen.

Ik maak gebruik van diverse (niet standaard) methodes, zoals Lego Serious Play en Appreciative Inquiry. Gemeenschappelijk hebben de methodes dat je bouwt aan de gewenste situatie. Met Lego blokjes of met constructieve dialoog. Overigens mag er geen Lego in het logo:)

Doelgroep:

Organisaties die moeite hebben om mensen uit de organisatie aan te haken. Die last hebben van hun omvang waardoor de afstand tussen de uitvoering en de staf/ beleidsmakers groot is.

Kleuren, favoriete logo's, must haves

Laat ik aan jullie over. Ik vind zelf ING oranje erg mooi.

Te strak vind ik persoonlijk niet mooi, niet té gelikt. Wel mooi, fris, puur en authentiek.

Voor visitekaartjes (moo.com) kunnen jullie hier de specificaties vinden: https://support.moo.com/hc/en-gb/article_attachments/201378840/Business-Card-Landscape-Template.jpg

SieZo
  • Logo & Huisstijl # 418442 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer SieZo:

      Hierbij een opzet voor uw logo. Wanneer u uw opmerkingen plaats, kunnen wij uw wensen nog beter vervullen. Deze is inclusief ' organisatieadvies' Mvg, SieZo

    2. SieZo zegt

      De K en de E worden door een brug verbonden. Uw bedrijf slaat de brug tussen verschillende hiërarchische lagen binnen de opdrachtgevende organisatie. Een eenvoudig, zakelijk logo met een authentiek lettertype. Er vallen natuurlijk veel kleurencombinaties te verzinnen. Dit heeft veel invloed op de door u genoemde frisheid, maar ook op de professionaliteit.

    3. kdekeijzer zegt :

      Beste SieZo, bedankt voor de inspanning! Ik vind het lettertype mooi, sierlijk, authentiek maar toch rond. Ik weet nog niet of ik de brug mooi vind, het is wel anders en eenvoudig, maar misschien dat dat ook door het contrast en de kleuren komt (en omdat logo's ontwerpen voor mij moeilijk is). Ik ben er wel uit dat ik organisatieadvies onder het logo mooi vind. Kunt u iets met mijn feedback? Groeten,
      Kim

    4. SieZo zegt

      Dag Kim,
      Bedankt voor uw reactie. Het is goed dat u even moet wennen, dit betekend dat het logo niet direct voor hand ligt. Mochten er zaken zijn die u niet aanspreken, vertel het ons gerust, dan komen we sneller tot een verfrissend logo waar u zich helemaal in kunt vinden.

      toelichting op het logo:
      De brug kan natuurlijk veel letterlijker gemaakt worden, maar ik geloof dat dit het logo rommeliger maakt. U kunt het zien als brug, maar een ander ziet het weer als 'verbinden' of wellicht beter; 'Kerne heeft zorg gedragen voor een betere communicatie en verbondenheid tussen pionnen binnen onze organisatiestructuur'. Het contrast en de onderbreking zorgen voor een simpel en sterk beeld.
      Wij zullen hier nog een optie voor u plaatsen, graag uw reactie!

      Met vriendelijke groet,
      Siezo

    5. kdekeijzer zegt :

      Beste Siezo,
      Na veel ontwerpen gezien te hebben, vind ik die van jullie steeds het mooiste. Dat wordt het logo van Kerne! En dan de versie met de eenvoudige lijn en organisatieadvies eronder. Zouden jullie voor mij nog willen spelen met de kleuren? Dan kan ik zien wat het effect hiervan is. En hoe zouden jullie het visitekaartje doen? Bedankt alvast. Groeten,
      Kim

    6. SieZo zegt

      Dag mevrouw de Keijzer,
      Hartelijk dank voor uw vertrouwen in dit logo!
      Wij zullen op kort termijn hier wat kleurvariaties plaatsen. Ook zullen we kijken of we een bijhorend visitekaartje kunnen bedenken.

      Vriendelijke groet,

      Siezo

    7. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 424039 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer SieZo:

      Hallo mevrouw de Keijzer,

      Wij hebben een opdracht voor u!
      Wilt u de nieuw geplaatste afbeelding opslaan en afdrukken(of groot in het scherm). Hierna pakt u een leeg wit blad, waar u een raampje (rechthoekje van logoformaat) uit knipt. Zo kunt u de logo kleurencombinaties doorlopen, zonder beïnvloed te worden door de logo's die er omheen staan.

      We hebben er een heel aantal op een rij gezet, zodat u goed kunt zien dat u voor opvallend, sterk, eenvoudig en noem maar op kunt gaan.
      Deze kleuren zullen wellicht ook veel invloed hebben op de huisstijl van uw website. Waarom zo veel?.. wij hopen dat u een klink heeft met een van de kleurencombinaties, zodat het voor uw vanzelfsprekend is dt die het gaat worden!
      Als voorbeeld: het logo wat rechts bovenaan staat is in 1 kleur, natuurlijk kan dit prima een andere kleur zijn, maar dit logo is bedoelt om inzicht te geven wat 1 kleur grafisch doet met het logo.

      Wij hopen het u niet veel moeilijker gemaakt te hebben.

      Vriendelijke groet,
      Siezo

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 418704 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 418703 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Geen commentaar

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 418702 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer SieZo:

      Compleet in te vullen naar eigen idee of smaak. Wat past het beste bij Kerne wat betreft uitstraling en visie. Hierbij wat opties voor de manier van verbinden.

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

  • Logo & Huisstijl # 418441 voor Kerne Organisatieadvies zoekt logo en huisstijl wedstrijd Klacht indienen
    1. Toelichting van de designer SieZo:

      Hierbij een opzet voor uw logo. Wanneer u uw opmerkingen plaats, kunnen wij uw wensen nog beter vervullen. Mvg, SieZo

    2. Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.

Social Network